Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne jöjjek be ennyi lánynak?
Figyelt kérdés
Lassan két éve élek párkapcsolatban, nagyon szeretem a barátnőmet, megcsalni nem fogom, nem is akarom sem elhagyni. Az a problémám,hogy bárhová megyek, bármit teszek, mindig akad egy nő aki kb. tálcán kínálja magát, legyen szó konditeremről, esetleg mikor csak "kan-party" és elmegyünk szórakozni a spanokkal, vagy bármi és a helyzet az,hogy az esetek 80%-ban nem csak flört,hanem szó szerint kérdezik, hogy mi lenne ha. Hogy változtassak olyan kisugárzásra, hogy ez ne így legyen ? Lehet hülyeséget kérdezek,de néha már komolyan nem bírom2016. ápr. 3. 23:05
1/19 anonim válasza:
Hívom a szakit, szakad a plafon.
3/19 A kérdező kommentje:
Ezen mégis mi lenne a szép probálkozás ? Feltettem egy kérdést, amire normális válaszokat szeretnék. Ha hűségesek vagytok, de állandóan ilyen helyzetbe kerültök titeket is zavarna nem ? mert nekem már eléggé kellemetlen, nem kell elhinni, nem érdekel ki hiszi el és ki nem, pont lesz*rom, csak egy normális választ szeretnék,hogy mit csináljak
2016. ápr. 3. 23:11
4/19 anonim válasza:
miért, most milyen a kisugárzásod? vagy mi az amivel ezt eléred?
5/19 anonim válasza:
A kisugárzást mindig lehet építeni és rombolni.
Nem javaslom, hogy rombold, de nincs esetleg olyan viselkedésed vagy gesztusaid, amivel kezdeményezésre biztatod azokat a kis ribiket? (már amelyik konkrétan felajánlja magát)
Vagy annyira jóképű vagy, hogy nem bírják ki, hogy oda ne menjenek hozzád?
6/19 anonim válasza:
Legyél olyan, mint az eddigi válaszolók. Garantálom, hogy akkor egy nő sem fog a közeledbe menni
7/19 A kérdező kommentje:
Kérdeztem régebbi hölgy ismerősöktől, hogy ők mit mondanának erre, mondtak pár dolgot így a külsőm miatt, de azt úgy vélem másokban is meglehet találni, gondolok itt arra,hogy edzett vagyok, hisz 6 éve edzem, vagy az ápoltság, 190 cm magas kék szemű,de szerintem hasonló mászkál még a világban pár ezer, úgyhogy inkább a kisugárzás lenne az, ezt ők is mondták, én is ezt mondanám,de abból meg nem akarok lejjebb adni,mert így érzem magam jól a bőrömben, csak ez ne lenne. Ha kedves vagyok azért,ha flegma vagyok azért. Egyszerűen nincs ötletem
2016. ápr. 3. 23:23
8/19 anonim válasza:
Még jóképű pasikra se hajtanak így rá a nők, ahogy te leírtad kedves kérdező még ribizlik sem. Ez nem az Éjjel-Nappal Bukarest, de próbálkozásnak jó.
9/19 A kérdező kommentje:
Lányok, akik most elárasztottatok üzenetekkel: Nem küldök képet, nem fogom felfedni magam, nincs kedvem ismerkedni és . Ezt a szép próbálkozás dolgot valaki magyarázza már meg így pluszba, hogy mégis mire próbálkoznék egy ilyen kérdéssel ? Na mindegy, aki segített annak pacsi,de az ilyen szép próbálkozás handabanda srácok... sok sikert az első nőhöz majd 40 évesen...
2016. ápr. 3. 23:27
10/19 anonim válasza:
8#
Nem kell ahhoz szuperpasinak lenni.
Én is ismerek olyat akihez odamennek ismerkedni csajok, még az utcán is. Pedig 160cm, és egyáltalán nem a kisportolt fajta. Van benne valami, ami vonzza a nőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!