Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak hogy be jöjjek...

Mit csináljak hogy be jöjjek egy nagyon szép lánynak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami ku.va jó képű (gondolom) ezért szeretném megkérdezni hogy hogyan kezdjem meghódítani? mi pótolja a jó képűséget!
2013. júl. 3. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
hízlald a pénztárcád de nagyon
2013. júl. 3. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:

lóvé, kocsi, vagy ha ezek nicnsenek, akkor nagyon nagyon jó duma, és társasági élet központjának kell lenned, milió haverral, akikel mindel jóba vagy.

amugy probalkozz az önbizalomhiányos lányoknál. hiddel bejön! :D és akadnak köztük is gyöngyszemek :))))

2013. júl. 3. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A belső érték megszépíti a külsőt. :)
2013. júl. 3. 20:27
 4/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek mert a zöld!
2013. júl. 3. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
kis sport,meg kis szemöldökszedés:DD (csak hogy ne nőjön össze)
2013. júl. 3. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Legyen egyéni stílusod.

Még főiskolás koromban azért tudtam volna kinyírni egy srácot, mert a nagy dumájával meg előadókészségével felkeltette annak a lánynak a figyelmét, akibe belezúgtam, mint vak ló a szakadékba.

2013. júl. 3. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és ebben az egyéni stílusban legyen határozottság. A visszahúzódós, önbizalom-hiányos stílus nem jó.
2013. júl. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!