Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mennyire gáz ha egy lánynak (20év) szép mellei vannak, de a mellbimbó udvara ilyen nagyon nagy?
Figyelt kérdés
elég nagy formás mellek nagy udvarral.. neked bejön? gáz?
komoly válaszokat szeretnék
2013. jún. 6. 16:10
1/16 anonim válasza:
Nem csinálnék belőle problémát :) Pláne nem ha szépek amúgy a mellei :) 23/F
3/16 anonim válasza:
nem tudom én lány vagyok kis mellekkel és kis mellbimbó udvarral szerintem ez szebb mint a nagy mell parizer sőt a pasik nagy része undorítónak találja a nagy mellbimbóudvart és szerintem egy nagy mell nem lehet formás annyira csak ha szilikon a közepes mell még lehet kerek de egy nagy mell már lóg attól mert mell formája van még lóg sajnos.
4/16 anonim válasza:
de tegyél fel képet a cicidről és úgy mondhatunk reális véleményt.
5/16 A kérdező kommentje:
sajátot nem.. de ilyesmi: [link]
csak az én mellem kicsit nagyobb
2013. jún. 6. 16:15
6/16 anonim válasza:
Az enyém is ilyesmi, csak nagyobb. Elmondom neked, eddig az a néhány férfi, akivel ágyba kerültem, mindegyik előszeretettel kényeztette őket, sőt.
Ha már szexre kerül a sor és áll a cerka, hidd el, nem ettől fog lekonyulni a srác.
22L
7/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Ha szép formás a melled akkor meg pláne nem. Amúgy ha szeretek valakit akkor nem szempont, hogy milyen a mellbimbója meg az sem, hogy baba vagy "saláta" puncija van mert ugye ez szokott még lenni a lányok agybaja.
10/16 anonim válasza:
Ha engeded hogy "játszanak" vele, akkor senkit nem fog érdekelni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!