Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas pasi mennyire tabu? Végülis, én szabad vagyok
Nagyon durván, kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, de nem mentünk még tovább. Összesen két emberrel, két barátnőmmel beszélek erről a dologról, az egyik azt mondja, amit én is, hogy én nem csalok meg senkit, az hogy milyen a házassága, az nem az én hibám, ne legyen lelkiismeret furdalásom. A másik persze pont az ellentéte, szerinte ez szentségtörés, és blablabla...azért valahol elbizonytalanít.
Nyilván nem egy tartós kapcsolatot várok, de egy kis kalandozásba simán belemennék.
Ti mit gondoltok? 18L
"Ok, az én kérdésemnél sem helyeselte mindenki a megcsalást, de ott nem volt 2 oldalon át tartó gyalázkodás."
Értem én, hogy az olvasás megterhelő bizonyos embereknek, de a saját érdekünkben próbálkozzunk vele..
Egyébként a gyk-n minden lány 18 éves, milyen meglepő :D
lehet full kamu kérdés, te meg valami Békéscsabai, 45 éves, kopaszodó buz| vagy
#23 Abszolút mindegy, hogy valaki elítéli-e a megcsalást, és a másik házastársával való kikezdést, vagy sem, a lényeg a válaszok végtelen legalja primitívségén van.
Ennél a kérdésnél még én is érzem a hányadék gyűlöletet, ami kollektívan mindenkiből árad, a másik kérdésnél meg volt egy normális beszélgetés normális érvekkel, senki nem kívánta senki halálát, nem dobálóztak cenzúrázandó szavakkal, stb.. Érted...
#28 Ha mutatsz nekem egy posztot egy ilyen női oldalról, ahol a nők egy emberként alázzák a férfiakat ilyen "ásd el magad tinilotyó" "gennyláda vagy" "tudja meg az egész falu, mekkora k...rva vagy" kaliberű fröcsögéssel, akkor komolyan meghívlak egy sörre. (Nehezítés: nem linkelhetsz radikális férfigyűlölő oldalt, hanem csak gyk-hoz hasonló "semlegeset" )
A legszélsőségesebb megnyilvánulás amit láttam az ilyen oldalakon annyi volt, hogy "a férfiak néha rohadt bunkók :'( ".
Na mindegy, ezen tényleg nincs mit magyarázni, a válaszok 100%ig önmagukért beszélnek, a #20. válaszomban leírtam amit akartam a kérdezőnek, a többi meg már szócséplés.
(Amúgy meg az mióta ment fel valakit a visszataszító viselkedés alól, hogy állítólag más is így viselkedik?
- "Pistike, miért sz..rtál a szőnyegre?
- "Hát azért, mert Kati is a szőnyegre sz..rt, szóval 1-1"
Így működne a világ?)
Szerinted nekem most erre van időm, hogy a nők lapja fórumon ilyeneket keressek? Úgy beszélsz, mintha minden nő szent lenne, és teljesen kizárt, hogy ilyet megengedjenek maguknak :D Nem egy sörre kéne meghívnod, elhiheted.
A legjobb amit olvastam eddig valami Yale-en történt zaklatással kapcsolatban volt, egyik csaj odaírta a cikk alá, hogy "ne aggódjatok lányok, hamarosan meg tudjuk termékenyíteni egymást a férfiak nélkül is" :DDDDDDDDDD
Amúgy meg kezd átmenni a vita nevetséges, óvodás szintű fiúk vs. lányok vitába, és te toltad el ebbe az irányba. Én inkább ki is lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!