Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas pasi mennyire tabu?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas pasi mennyire tabu? Végülis, én szabad vagyok

Figyelt kérdés

Nagyon durván, kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, de nem mentünk még tovább. Összesen két emberrel, két barátnőmmel beszélek erről a dologról, az egyik azt mondja, amit én is, hogy én nem csalok meg senkit, az hogy milyen a házassága, az nem az én hibám, ne legyen lelkiismeret furdalásom. A másik persze pont az ellentéte, szerinte ez szentségtörés, és blablabla...azért valahol elbizonytalanít.

Nyilván nem egy tartós kapcsolatot várok, de egy kis kalandozásba simán belemennék.

Ti mit gondoltok? 18L

2016. ápr. 2. 01:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
55%
miért nem szólsz a feleségének h a pasi le akar feküdni veled? miért nem veszed emberszámba a másik nőt? mi az, hogy nem tud érdekelni? ne legyél már ekkor gennyláda. ezért van szenvedés a Földön. az olyanok miatt, mint te. a "nem tud érdekelni a másik" hozzáállás miatt.
2016. ápr. 2. 09:53
 12/30 Bence_ ***** válasza:
100%

Azt, hogy a pasi mit tesz vagy nem tesz az az ő felelőssége. Felnőtt ember. Akár úgy is megcsalhatja a feleségét, hogy neked hazudik. Azt mondja egyedülálló.

Azért a kapcsolatért ők felelnek. Ketten. Ha rendben lenne felse merülnél.

Azon gondolkodj el, hogy te valóban egy ilyen takonygerinc emberrel akarsz ágybabújni?

2016. ápr. 2. 11:46
 13/30 anonim ***** válasza:
61%
Azt gondolom (20 vagyok), borzaszto szomoru hogy 18 evesen ennyire kiegett, undorito gondolkodasmodod van, ennyire nem torodsz semmivel, es ennyire nincs benned semmi tartas, meltosag vagy egyaltalan barmi. Az egyetlen erzes aminek engedsz az az hogy viszket a p***d. Gondolom, van edesanyad. Te mit gondolnal ha az apad az o hata mogott kurogatna valami hozzad hasonlo erkolcstelen kis tini kurv***t? Gondolkozzal mar el magadon. Gondolom,akkor is az lenne a velemeny hogy anyukad megerdemli... az meg hogy mi van mas emberek hazassagaban ahhoz neked semmi kozod. Tudod vannak szimplan takony emberek is (mint amilyen te is leszel majd ha mar most itt tartasz), hogy egyszeruen semmit nem tudnak ertekelni csak a sajat p***jukat illetve farkukat. Es azutan mennek.
2016. ápr. 2. 11:56
 14/30 anonim ***** válasza:
Ez a bunkóság teteje. !! Minek kell azt elmondani bárkinek. Belemennél egy kis kalandba.??? Hogy az egész falu tudja meg.
2016. ápr. 2. 12:18
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
És akkor egyesek nem értik miért qrvázzuk le az összes csajt.
2016. ápr. 2. 13:21
 16/30 anonim ***** válasza:
34%
#13. Neked is félreqrt a faterod hogy ilyen a stilusod? :D ;)
2016. ápr. 2. 15:26
 17/30 anonim ***** válasza:
70%
Nem, csak egyszeruen hanyok az ilyen kis takonygerincu tini k***ktol, akik csak magukra meg puncijukra tudnak gondolni.
2016. ápr. 2. 16:08
 18/30 A kérdező kommentje:
Haha, lehet r.ibanc vagyok, de mégis rámírt vagy 10 pasi :D
2016. ápr. 2. 17:14
 19/30 anonim ***** válasza:
45%
Legyél rá büszke... Úristen. Olcsó árura, sok a vevő, ahogy szokták volt mondani.
2016. ápr. 2. 17:29
 20/30 anonim ***** válasza:
50%

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..

Kérdező, itt egy fontos lecke: a férfiak mocskosul képmutatók :)

Pár órája láttam a kérdésed, és gondoltam itt az ideje egy kis kísérletnek, és kiírtam egy a tiédhez hasonló kérdést, csak egy pasi szemszögéből.

Olvasgasd nyugodtan, és ha gondolod"cserélhetünk" kérdést, szóval vedd úgy, hogy ezeket a válaszokat neked írták.

No mindegy, a tanulság az, hogy ha valami rizikós dologban kéred ki az emberek véleményét, akkor győződj meg róla, hogy nem árulod el, hogy nő vagy, különben nagy valószínűséggel a legtöbb válasz, amit kapsz primitív, kötekedő és vulgáris lesz.

Ok, az én kérdésemnél sem helyeselte mindenki a megcsalást, de ott nem volt 2 oldalon át tartó gyalázkodás.

2016. ápr. 2. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!