Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a házastársatok egyre kevesebbet kényeztetne titeket orálisan, majd egy idő után egyáltalán nem csinálná?
Lehet,hogy régen sem szerette csinálni és úgy van vele,hogy lassan leszoktat róla.
Megkérdezném az okát,utána próbálnám megbeszélni.
Most már megvagy, a házassággal be van biztosítva, akkor minek erőltesse magát. Valószínűleg régen sem szerette, csak a házasság kedvéért belement.
S hogy mit tennék? Beszélnék vele róla, és nagyon meggondolnám vele a továbbiakat, főként belegondolva abba, hogy ha gyerek lenne, akkor milyen szinten fog le se ... téged.
Nos én konkrétan azért nem voltam hajlandó, mert napokig nem volt hajlandó fürdeni (de már 2 nap is sok volt, mert olyan volt az ex hogy bűzlött rendesen, izzadós típus). Én kértem szépen, szerinte ne szabjam meg, hogy mit csináljon és mikor fürödjön - hát akkor ennyi volt a történet :-)
Amúgy vége is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!