Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy azt hittétek megcsal a házastársatok, de aztán kiderült, hogy mégsem?
Nekem kétszer volt már gyanúm, vagy megérzésem. Mindkettő esetben kiderült, hogy volt is rá okom. Nem konkrét megcsalás történt, de kialakult valamiféle érdeklődés más nő iránt.
Sőt! Nekem is volt olyan, hogy másfelé kezdtek húzni a gondolataim. A férjem is rögtön megérezte.
De te ismered magadat, te tudod, hogy mennyire szoktak jó megérzéseid lenni vagy inkább paranoiás vagy csak. Nyilván ez mindenkinél más.
Nekem volt ilyen érzésem,végül soha nem derült ki.Volt amikor csak beképzeltem a dolgokat.Sőt.Legtöbbször az volt.
Eddig nem tudok róla hogy bárki is megcsalt volna az életembe,pedig jók a megérzéseim,de ezen a téren lehet hogy még sem.Mert sokszor azt gondoltam megcsalnak,végül soha nem volt megcsalás,talán érdeklődés más íránt,de az sem derült ki.
Szerintem erre a megcsalásos megérzéssel nem árt vigyázni,mert néha nem is az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!