Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám lecsillapítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lecsillapítani a nemi vágyamat? 18l

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy masztizok, van orgzmusom rendesen, nem egy és nem is kettő, hanem akármennyi. Erős hüvelyi orgazmusok. Ha szexelek, ugyanez, de valahogy sosem elég. Ameddig van nedvességem, ami szokott lenni rendesen, addig egyfolytában szexelnék. Totál telhetetlen vagyok e téren. Ha egy darabig nincs elég nedvességem, várok míg újra képes termelni a szervezetem, és már megint csak szexelnék. Ez már mániákus dolog lehet? Amikor a barátommal vagyok, elélvez 50 perc után, én meg berakom magamnak az ujját, hogy mééég! Hogyan tudnám visszafogni magamat? Félek lassan dilisnek tart a pasim, és ott hagy, mert nem vagyok százas... Szoktam gyakorlatokat végezni, hogy szűk maradjak, és már attól is nedves leszek. Lehet ezen a szexuális étvágyon enyhíteni?

2016. márc. 31. 14:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen, már 12 éves koromóta majdnem minden nap többször is masztiznom kell. Mai napig nem lett jobb. Hogy ez normális vagy nem, nem tudom de nem annyira zavar hogy orvoshoz menjek vele, és ha el is megyek annak hogy mondjam,...
2016. márc. 31. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
te - ti- így vagy-tok normálisak. az tény, hogy egy erősebb állóképességű fiú kell mellétek, akinek tudmásul kell vennie, hogy vagy egy vibri, vagy más de még szükséges lesz mellettük....
2016. márc. 31. 14:35
 3/14 anonim ***** válasza:

Hasonlokepp vagyok,csak még nem dugtam. De szerintem ez teljesen normalis,hiszen nemcsak a pasik lehetnek szexőrültek! :D

18/L

2016. márc. 31. 14:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem ha csiklótól van orgazmusom, akkor utána egy ideig utána teljesen kielégültnek érzem magam.
2016. márc. 31. 15:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Probald elterelni a gondolataidat, foglald le magadat egesz mas dolgokkal.

Nekem az segiteni szokott...

L/30

2016. márc. 31. 15:53
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy törött sörösüveget kéne beléd nyomni. Az majd segít.
2016. márc. 31. 15:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Talán mással is kellene foglalkozni, nem csak a csiklóddal, meg a hüvelyeddel. De egyébként nekem férfiként bejön ez, a pasidnak is szerintem. Annyi, hogy én vennék egy erősebb vibrátort segítségnek, mert szeretnék a közben a szádba élvezni, miközben orgazmusod van. Ezt próbáltad már?? ;)
2016. márc. 31. 16:27
 8/14 A kérdező kommentje:
#7 Nem, még nem élveztek a számba úgy, hogy orgazmusom közben.
2016. márc. 31. 16:56
 9/14 A kérdező kommentje:
*Még nem élveztek a számba orgazmus közben.
2016. márc. 31. 16:56
 10/14 anonim ***** válasza:
nem lehet, h nimfo vagy? elég durva betegség lehet, egy kört kipróbálnék szexőrülttel, de sztem dokihoz kéne menni viccen kívül ezzel, nemtom hogy segítenek ezen. 26F
2016. márc. 31. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!