Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám lecsillapítani? Ő miért nem?
Mikor a párommal megkívánjuk egymást, elkezdünk csókolózni, Ő már rögtön vetkőztet, egy kicsit "megsimogat" lent, aztán már húzza is a gumit és....már mondtam Neki, hogy legyen már hosszabb az előjáték, mert nekem így fáj..de kb. 2 perccel hosszabb, hogyan tudnám lecsillapítani? vagy utalni rá jobban, vagy mit tegyek? Illetve a másik problémám, hogy általában(nem mindig) Ő megy el hamarabb..és utána abba marad minden, Ő már engem nem elégít ki és ez nekem olyan rossz:( mit tegyek?
normális válaszokat megköszönöm 18/L
Cseréld le.
Aki ilyen az ágyban az bunkó!
Nem ennyiért dobnám el, hanem azért, mert figyelmetlen, önző, kulturálatlan, magyarul egy bunkó. Kíváncsi vagyok, hogy miért szereted, mert meggyőződésem, hogy aki a kedvesére az ágyban ennyire nem képes odafigyelni, ennyire nem képes törődni vele, az az élet minden más területén is pont ilyen egoista.
De ha neked fontos ő, akkor egy beszélgetést megér. Ülj le vele, és mondd el neki azt, amit itt leírtál, hogy neked ez így nem jó, nem elégít ki, sőt, fájdalmat okoz.
Ne hallgass erre a sok droidra, aki minden hasonló kérdés alatt csak ugyanezt az egy mondatot tudja ismételgetni! Fiatalok vagytok, van még idő arra, hogy ez változzon. Én azt javaslom, egyrészt mondd el neki őszintén, hogy így bizony neked kellemetlen a szex. Másrészt megpróbálhatod kezedbe venni az irányítást. Légy kemény és mikor nyúl a gumiért, csapj a kezére, vágd hanyatt és ülj rá a szájára. Ha gondolod a szemét is bekötheted. A lényeg hogy vigyél bele valami mókát, ami meghozza a kedvét ahhoz, hogy többet munkálkodjon rajtad.
A másik probléma már összetettebb, mert neked ezek szerint kicsit hosszabb időre van szükséged. Ezt is ki lehet gyakorolni, csak idő és tapasztalat kell hozzá. De egy idő után a legtöbb férfi megtanulja kontrollálni az orgazmusát. Ezt viszont érdemes lekommunikálni. Fiatal még a srác és nem minden férfi születik úgy, hogy mindent tud a nőkről. Lehet ő azt gondolja, hogy neked így is jó és tudatában sincs annak, hogy te ilyenkor kielégületlen maradsz. Beszélj vele erről. Tudom, nehéz, mert kicsit kínos a szemébe mondani, hogy "drágám, hamar elmész, az a helyzet", de csak így lesz jobb.
ez a probléma, hogy ha jön egy kis akadály már rögtön el is dobnátok a másikat, ahelyett, hogy tennétek a dolog ellen....:/
köszönöm a választ:)
Azért jönnek rögtön azzal, hogy cseréld le, mert itt sokan nem látják a fától az erdőt. Sokan megkérdezik, mit csináljanak, ha pl. a párjuk erőszakos, veri őket. Válasz, az ilyen embert ott kell hagyni. Ellenérv: de hát máskor olyan kedves, meg mindig bocsánatot kér stb. Szóval sokan belefásultak, hogy itt különösebben magyarázzák a dolgokat.
Nekem egyébként a kérdésedből az látszik, hogy te próbáltad vele megbeszélni, de erre egyáltalán nem volt nyitott, tehát a kérdésed alapján teljesen jogosnak tartom a kapott válaszokat is. Mégis mit lehetne tenni, ha egyszer nem hajlandó megbeszélni, változtatni, hiába mondod, hogy fáj? Normális ember nem okoz szándékosan fájdalmat a másiknak, sőt már akkor is szívesen csinálná máshogy, ha csak úgy jobban élvezed, pedig a jelenlegi is jó.
Ha, és valószínűleg ez történt, félreértettem valamit a leírásodban, akkor pedig mint már többen írták: beszéld meg vele, ne csak utalgass. Elvégre párok vagytok vagy mi.
yNe engedd. Ennyi.
Ha ezert elhagy vagy megcsal nem erdemelmmeg.
A csajommalm masfel evevagyunk egyutt. A kezdetektol fogva nehezen nedvesedik be. Minden szex minimum 20 perc elojatek, de van h fel ora...
Szal mond az ipsenek h lassitson nem vagytok nyulak. Ha nemtetszik neki dolog hagyd ott...
A négyes droid vagyok.
Te írtad ezt: "már mondtam Neki, hogy legyen már hosszabb az előjáték, mert nekem így fáj..de kb. 2 perccel hosszabb", én meg csak abból tudok kiindulni, amit te leírsz a kapcsolatotokról. Ha már elmondtad neki, hogy ez neked rossz, nem kielégítő, viszont fájdalmas, és ő nem volt képes változtatni a hozzá(d)állásán, akkor nekem tényleg nincs több ötletem, minthogy próbálj meg vele még egyszer beszélni, hosszasan, őszintén, és a beszélgetés után, attól függően, hogy mi hogyan változott, dönts:
a.) hagyd el, és csak olyan férfivel lépj kapcsolatba, aki nem szexuális objektumként néz rád
c.) maradj vele, és törődj bele, hogy az elkövetkező 40-50 évben kielégületlen leszel, és fájdalmas lesz számodra a szexuális aktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!