Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám lecsillapítani?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lecsillapítani? Ő miért nem?

Figyelt kérdés

Mikor a párommal megkívánjuk egymást, elkezdünk csókolózni, Ő már rögtön vetkőztet, egy kicsit "megsimogat" lent, aztán már húzza is a gumit és....már mondtam Neki, hogy legyen már hosszabb az előjáték, mert nekem így fáj..de kb. 2 perccel hosszabb, hogyan tudnám lecsillapítani? vagy utalni rá jobban, vagy mit tegyek? Illetve a másik problémám, hogy általában(nem mindig) Ő megy el hamarabb..és utána abba marad minden, Ő már engem nem elégít ki és ez nekem olyan rossz:( mit tegyek?

normális válaszokat megköszönöm 18/L

2015. dec. 26. 01:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Már tettél a probléma megoldása érdekében. Az eredményét is látod. Valahol meg kell húzni egy határt, hogy meddig erőltetünk egy kapcsolatot. Tudom, hogy fájdalmas és nehéz, de néha az eszünket is kell használni és ki kell tudni mondani, hogy oké, megpróbáltunk mindent, egyszerűen nem passzolunk.

Mondom a saját sztorimat: volt olyan párom, akivel fájt. Beszéltünk róla. Onnantól jobban odafigyelt rám, kérdezett is, síkosítót is próbáltunk, stb. Neki fontos volt, hogy nekem is jó legyen és nem gondolta megoldottnak a problémát 2 perccel. Itt a különbség a dugás meg a szeretkezés között.

2015. dec. 26. 13:58
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!:)
2015. dec. 26. 21:23
 13/17 anonim válasza:
A leírásodból ő.irányít, és mivel ő a "főnők" ő diktál mindnet.. Legyél te a főnők!!
2015. dec. 26. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kislány! Ez nem "egy akadály", hanem eleve nem hozzád való. Nem szerelmes, és te sem vagy az, hiába szereted, mert ha szerelmes lennél, az első percben te is majdhogynem "elmennél" mellette. Ő pedig fiú, és neki csak arra kellesz, ez kiderült abból, amit írtál, tehát ez nem egy akadály, hanem eleve nem kellett volna belemenni a kapcsolatba. Még nem késő abbahagyni, és várni egy igazi kapcsolatra, egy szerelemre.
2015. dec. 27. 11:03
 15/17 A kérdező kommentje:
utolsó, ebből honnan veszed, hogy nem vagyok belé szerelmes? nagyobb badarságot nem is tudtál volna mondani.......attól, mert valakinek nem megy olyan hamar (Nem mindig) az orgazmus, még lehet halálosan szerelmes a párjába..már meg ne haragudj
2015. dec. 28. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy csak azért pontoztátok le a válaszomat, mert annyi százalékon vagyok, mint az 5-ös.
2015. dec. 28. 13:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy sok erre a droid. :) 5-ös voltam.
2015. dec. 29. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!