Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan küzdjem le ezt a vágyamat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le ezt a vágyamat?

Figyelt kérdés
19 éves biszex lány vagyok, együtt vagyok egy csodálatos lánnyal már egy éve. Úgy érzem ő a lelkitársam, minden szempontból tökéletes, a szex is tökéletes vele! Viszont... Múlt héten üvegpörgetőztünk az osztályommal és az egyik fiú megcsókolt. Ő is, az osztályom is, és a párom is játéknak vette, de én nem... Nagyon jól csókolt, beleborzongtam, és azóta nem bírom elfelejteni. Nem zúgtam bele, csak... Testi vágyat érzek iránta. Nem vagyok az a megcsalós fajta, meg nem is éri meg emiatt elveszitenem a lelki társamat, de egyszerűen nem tudok másra gondolni! Mit tegyek, hogyan küzdjem le ezt a vágyamat iránta?

2016. márc. 8. 00:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

ha ennyire leszarja hogy mást smárolgatsz, akkor szerintem úgysem szeret

dugjatok a fiúval

2016. márc. 8. 00:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha mással smacizol, az nem megcsalás?

Mióta?

2016. márc. 8. 00:27
 3/16 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy rajtam kívül mindenki levágta hogy ez egy játék!
2016. márc. 8. 00:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

akkor játékból dugjon meg

mondd azt, hogy üvegeztetek, és ez volt a feladat sajni

muszáj volt

2016. márc. 8. 01:27
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó:DDDD
2016. márc. 8. 06:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Ez jó volt :D na de koncentrálhatnánk a problémára? Nem tudom elfelejteni...
2016. márc. 8. 08:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
MIóta baj az, ha azt akarod tenni, ami egyébként a természetes lenne, ahelyett, ami egyáltalán nem természetes? :)
2016. márc. 8. 09:26
 8/16 A kérdező kommentje:
Ebbe ne menjünk bele, direkt a biszexuális kategóriába tettem, hogy homofóbok ne kötekedjenek. Tök mindegy hogy fiú vagy lány tetszett meg, valaki más megtetszett aki nem a párom. Lehet érteni? :)
2016. márc. 8. 13:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Na most azt kell eldönteni, hogy mint férfit, úgy értem a f*rkát kívántad meg, vagy mint egy másik szexpartnert.

Mert ugye ez nagyon nem mindegy!

Persze mindkettő a megcsalás kategóriába esik.

Egyszerűsítsek? Tegyétek ketten boldoggá a srácot a pároddal. :)

Komolyra fordítva, másnak is van az életbe ilyen megingása, de ezeket tudni kell kezelni magadba.

2016. márc. 8. 21:33
 10/16 A kérdező kommentje:

A válasz amit vártam! :D

Magát a srácot kivántam meg, nem a farkát...:D

A barátnőm leszbikus, de amúgy is kizárt hogy én édeshármasozzak :D

Ez a baj, hogy nem tudom kezelni. Mindennap meglátom az osztályban és az arcomra van írva mit gondolok. Csodálom, hogy párom még nem vette észre. Nagyon nehéz uralkodni magamon...

2016. márc. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!