Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerethetném meg a spermát? Hogy küzdjem le az undort?
Igen, meg lehet.
Nem tudom a titkot... valahogy fejben dől el. Én le akartam küzdeni az undoromat, és próbálkoztam sok mindennel, pl. zuhanyzás közben szopni, hogy a víz ellensúlyozza, vagy különböző édes dolgokkal bekenni a péniszt valamivel az ejakuláció előtt... Kicsit javított a helyzeten, de nem sokat. Aztán egyszer csak lett egy olyan párom, akit minden szempontból elfogadok és szeretek, és nála semmi gondom nem volt, az első pillanattól. Az övét simán lenyelem, sőt, még szeretem is. Pedig nincs más íze, állaga, csak valahogy mégis más...
szerintem maximum megszokni tudod!ha most undorodsz,akkor nem hiszem, hogy meg fogod tudni szeretni!
nem kell lenyelni,nyugodtan köpheted zsepibe,v máshova
Ha nagyon erőlteted magad, még magától a szextől is megundorodhatsz, szóval inkább köpd ki/töröld le, miután rádélvezett azt' kész...
Egy idő után talán megszokod, de addig, is a szex lényege, hogy mindketten élvezzétek, az meg nem senkinek nem élvezetes, ha kényszeríted magad dolgokra.
Ha tényleg nagy az undor szerintem ne engedd a szádba, csak még rosszabb lesz utána. Ha nem fejben érzed hogy akarod és vágysz rá, ha nem azért csinálod mert te szeretnéd, hanem csak a párod kedvéért az nem jó, hangolódj rá fejben is és tanuld meg élvezni, akard, kívánd, kérd...és ha itt az idő kapcsolj ki mindent és csak azt érezd hogy milyen örömöt szereztél vele és mit adott neked, nagyon intim dolgot, ami a tiéd.
Volt egy hasznos tipp, hogy miután elment a partnered engedd egyből hátra torkodhoz és nyelj egy nagyot, kezdetnek én is ezt csináltam és ez jó út ahhoz hogy megszeresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!