Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel helyettesíthetem a szexuális vágyamat, hogyan "jöjjek rendbe"?
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.
Arról van szó, hogy erősen haladok a szexmániákusság felé. Nem dramatizálok túl semmit sem, azt tudom, hogy 100%-osan nem vagyok szexmániás, mert tudatomnál vagyok és tisztában vagyok Önmagammal, de nagyon-nagyon kevés választ el attól, hogy nagyon rossz döntéseket hozzak.
Higgyetek nekem, nem a levegőbe beszélek. Nem akarok terápiákra járni, mert nincs szükségem rá.
Hamarosan kimegyek külföldre dolgozni, és ott nagyon kevés lehetőségem lesz szexelni, maszturbálni nem akarok, mert arra nincs szükségem, nekem testiség kell, viszont tudom jól, hogy ha nem kapom meg, képes vagyok a lehető legigénytelenebb megoldásokat választani (pénzért soha nem szexeltem és nem is fogok. Itt inkább arra gondolok, hogy a határeseteken kívül esőkkel is lennék, mert egyszerűen nem tudom kontrollálni magam).
A kérdésem az, a szexuális vágyam, illetve e-szinte már-már "majdnem" beteges szexuális vágyam elfojtására van-e bármiféle módszer? Gondolok itt hasonló megoldásokra, mint a dohányzásról leszokni akarók esetében (nikotin tapasz, stb), kérdésem az, van-e erre is valamilyen, bármilyen módszer?
Nem akarom, hogy külföldön a túlzott, majdnem betegesen nagy szexuális vágyam (megint) romba döntsön mindent...
Válaszaitokat előre is köszönöm.
=-]
Szeva!
Nem véletlenül a Biszexualitás kategóriában tettem fel a kérdést.
A probléma itt kezdődik: még ha CSAK csajt szeretnék...
=]
Maszturbalj.
Ha elelvezel, utana tisztabban fogsz latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!