Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan küzdjem le ezt a vágyamat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le ezt a vágyamat?

Figyelt kérdés
19 éves biszex lány vagyok, együtt vagyok egy csodálatos lánnyal már egy éve. Úgy érzem ő a lelkitársam, minden szempontból tökéletes, a szex is tökéletes vele! Viszont... Múlt héten üvegpörgetőztünk az osztályommal és az egyik fiú megcsókolt. Ő is, az osztályom is, és a párom is játéknak vette, de én nem... Nagyon jól csókolt, beleborzongtam, és azóta nem bírom elfelejteni. Nem zúgtam bele, csak... Testi vágyat érzek iránta. Nem vagyok az a megcsalós fajta, meg nem is éri meg emiatt elveszitenem a lelki társamat, de egyszerűen nem tudok másra gondolni! Mit tegyek, hogyan küzdjem le ezt a vágyamat iránta?

2016. márc. 8. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt benézted, mert bi vagyok és nem vagyok homofób :) Ettől függetlenül nem tartom normálisnak, ha valakiben felmerül a kérdés, kezdjen-e az ellenkező nemmel, mikor az lenne a természetes :)

#7-es voltam.

2016. márc. 9. 09:16
 12/16 A kérdező kommentje:

Biszexként is lehetsz homofób..öngyűlölő biszex :'D

Na, de a lényeg, hogy elég baj, hogy biszex vagy és így gondolod....fogadd el magad én azt mondom :D Nincs természetes dolog, mindenki más. Az is természetes másoknak hogy csaj vagy, hordj szoknyát, magassarkút, takaríts, szülj gyereket, bízz mindent a férfira, úgyis ő a főnök. Mit mond erre a butch leszbikus? Kapja be a világ.

Eléggé eltértem a tárgytól, remélem érted mire akarok kilyukadni...

2016. márc. 9. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Sokkal könnyebb azt mondtani, hogy "Kapja be a világ!", mint elfogadni azt, mint amire a természet megalkotott :) Ez a baj a világgal :) Szóval kapják be azok, akik szertint kapja be a világ :) A természettel kár harcolni, mert mindig "Ő" fog győzni (jelen esetben a mostani normális vágyaidban tükröződik, amit te valamilyen hülye felfogás szerint abnormálisnak tartasz) :) És ami a lábad között van, az nem humorból van ott, hanem hogy arra használd, amire való :) Tudod, mint amikor az orvos közli a hapsival, hogy AIDS-es és felír neki hashajtót, mire a beteg megkérdezi, hogy az ki fogja-e gyógyítani. Mire az orvos: "Nem, de legalább megtanulja, hogy mire használja a seggét!" Kicsit durva példa, de remélem érted a lényegeget :) Kicsik vagyunk mi ahhoz, hogy mi mondjuk meg, hogyan működjünk :) Nem jó a logikával szembe menni, mert abból mindig hülyeség jön ki :)
2016. márc. 9. 23:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor most örülj magadnak. :)
2016. márc. 10. 03:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Lezárom a témát mert megoldódott a probléma. Elmondtam barátnőmnek, nagyon aranyosan fogadta, féltékeny lett aztán megoldásokat keresett hogy mivel dobja fel a szexuális életünket :D Ez nekem elég volt ahhoz, hogy ne érdekeljen más mert itt van életem szerelme velem! :)
2016. márc. 10. 03:20
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

Facepalm.....

Azt értem, hogy biszex vagy, De ezt akkor nyílván tudnia kell a "párodnak" is. Tehát nem lenne szabad féltékenynek lennie, ha srácokkal is szeretnéd csinálni. Másik: Az, hogy biszex vagy, az csak arra jó, hogy péntek esténként mindig legyen programod. Nem baj, ha lányokkal is csinálod, hiszen én is csináltam srácokkal, mert még nem érdekeltem a lányokat, játéknak jó, de már felnőttem és ezzel együtt kinőttem az ilyen játékokból :) Ha fiúba vagy szerelmes, akkor meg csak divatból ne legyél lánnyal. Olykor-olykor jó, persze, de ez nem perspektíva. (néha a menyasszonyomat is megnézném lánnyal, de az nem érdekli őt, pedig milyen jó lenne egy hármasszex két lánnyal :P). Szóval nőjj fel :) De látom, még nagyon fiatal vagy, szóval ne siesd el, de azért hamarosan kezd el :) Minden jót :)

2016. márc. 10. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!