Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik-e, működhet-e olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e, működhet-e olyan kapcsolat, ahol a nőnek nagyobb lényegesen a szexuális étvágya?

Figyelt kérdés

A legtöbben azt gondolják, hogy többnyire fordítva van: a férfi lényegesen több szexet akar, a nő, különösen a szülés után kevesebb együttlétre vágyik.

Tapasztalatom szerint ez egyáltalán nem így van - de ismertek-e olyan kapcsolatot, ahol éppen a nő igényli lényegesen többször a szexet? Hogyan működhet egy ilyen kapcsolat hosszú távon?

2016. márc. 29. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, ezzel a férfiak közt kisebbségben leszek, de én elfogadnám ha a barátnőm szeretőt tartana.
2016. ápr. 1. 23:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Barátommal ezért szakított a barátnője. A lánynak nagyobb volt az étvágya.

Azért bírom a napi 1-2 alkalmat, de nekem is volt barátnőm aki minden percben kapható volt. Gyanítom neki is többször lett volna igénye. De nem ezért váltak el útjaink. Azért mert elkezdte csapkodni az ajtót, ha valami nem tetszett neki. (lehet mégis kevés volt a betevő?)

2016. ápr. 6. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Az előző kommenthez: ha a barátnőmnek elég lenne a segédeszközzel való játszás, a maszturbálás, az általam nyalakodás,simogatás én benne lennék ezekbe a játékokba. Vszínű a kedvem is meghozná ha magával játszana.
2016. ápr. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!