Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy leborotválhatná a nemi szervét?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt, és már szexeltunk párszor, de a nemi szervét nem borotvalja.

Hogy mondjam még neki hogy leborotválhatná, de ne haragudjon még e miatt.

Mert zavaró a ször, én borotválom a farkamnal....

Üdv

18/f

Bnőm 17 éves

2016. márc. 29. 10:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Hát megemlítheted neki hogy te úgy jobban szereted, de amúgy nem várhatod el tőle hogy megtegye. Neki így kényelmes, az hogy te leborotválod nem jelent semmit. Lehet nem baj ha hozzáteszed hogy nem sértésből mondod, meg hogy mégis miben zavar a szőr. De mindenképp óvatosan kezeld a helyzetet, és állj készen nemleges válaszra is.
2016. márc. 29. 10:04
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Először tisztázd magadban, h milyen bnőt szeretnél.

1. Aki tényleg testi-lelki bnő és elfogadod ahogy van mert szerelmes vagy belé.

2. Egy bnőt, aki megfelel a mai kor elvárásainak.

Attól h te borotválod, még nem vagy menőbb v trendibb azoknál, akik nem borotválják. Téged miért zavar a szőr? Társadalmi elvárás, másokat is zavarja, vagy téged szőrösen kevésbé izgat? Mert utóbbi esetben mond azt, hogy neked úgy jobban tetszene, próbáljátok ki.

Persze itt most mi nem tudjuk h egyébként mennyire szőrös.

2016. márc. 29. 10:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Am a többi helyen borotvalja magát, nagyon szép, és nagyon szerettem őt, csak ez az egy ami zavar.....
2016. márc. 29. 10:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez elég furcsa kérés lemne
2016. márc. 29. 10:24
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg miért. Én csak a saját indokaimat tudom mondani: érzékeny a bőröm és rémálom az egész, főleg amikor visszanő. Utálom a borostát. Kényelmesebb így. Egészségesebb így, kisebb a fertőzésveszély. Persze lehet neki más okai vannak, de ha ő így szereti akkor nem fogja jól érezni magár anélkül és az látszani fog és közétek is állhat. Tényleg ennyit ér ez neked?
2016. márc. 29. 10:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Orálozni szeretnék...:)
2016. márc. 29. 10:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mondd, hogy téged érdekelne, milyen lehet fazonra igazítva. Szerintem ezt fel lehet viccesen is hozni egy együttlét után és szerintem abba még viszonylag simán is belemenne.Neked is jobb lenne, mert kevesebb lenne a szőr, de neki se kellene leszednie mindet, így nem feszélyezné. A kecske is jól lakna, de a káposzta is megmaradna.
2016. márc. 29. 10:29
 8/13 A kérdező kommentje:

Az is jó lenne, ha csak rövidre vágva a szőrt:)

Majd finoman megkérem őt erre:)

2016. márc. 29. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
Hajnyiroval várjatok rövidre, az nem akkora macera, s ez szerintem egy teljesen normális keres, bár meg szerencsére nem találkoztam ezzel a problémával. Eddig barátnőim mind borotvaltak, mert ugy volt nekik kényelmesebb, esztétikusabb.
2016. márc. 29. 10:42
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Én nem haragudnék meg rajta, nekem életemben nem volt 1mm-nék nagyobb szőr. Akkor sem ha nem volt senkim, undorodom magamon a szőrtől.
2016. márc. 29. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!