Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szexi vagy nem szexi? Kinek melyik. Korral megjelölve. (Testépitős pasik)
király :D
még több ilyen kérdést
mondjuk kicsit már túl izmosak, pedig ritkán mondok ilyet, de 4, 5, 7 jók
A 4-es nem rossz, a többi nem tetszik.
19/L
#4-es vagyok : a negyedik is csak azért, mert arcra jó.
Felőlem lehet akármilyen Adonisz teste egy srácnak, ha arcra nem tetszik, akkor nem érdekel.
Egyik sem. Mondjuk számítottam rá, mert nekem a testépítős férfiakról nem a hú, de szexi test jut eszembe. Van ennek is egyfajta szépsége, de inkább a testükbe belefektet munkájukat és kitartásukat tisztelem, mint sem a díjazom az alakjukat. Egyszerűen túl sok, ormótlan, abszolút nem vonzó. Sokkal jobb az átlagosabb test. Addig jó és szexi az izom, amíg reálisan mutat, és nem fest tőle úgy a gazdája, mint egy műanyag szuperhős figura.
A négyes se jobb, mint a többi ő is túlpakolt, egyszerűen csak olyan az arca, mint egy tipikus kissé spanyol modellnek. De nekem az sem jön be szóval ő sem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!