Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról az elképesztően gyönyörű és szexi nőkről, akik a Rosszlányok.hu honlapon hirdetik magukat?
Szerintem istennők. Én tisztelem bennük azt, hogy felvállalják maguk. A Szememben a kitartott nők a prostik és nem ők.
Ti hogyan gondoljátok?
Régen amikor nem volt felkapott egész tűrhető felhozatal volt. Manapság többnyire csak roma lányokat futtatnak fent akikhez a kutya nem nyúlna. De ha neked bejön akkor csapassad öregapám.
Ui. A lányok illegális tevékenységet végeznek így aki igénybe veszi a szolgáltatásukat törvényt sért mely büntetést vonhat maga után. Köszöntem
"A Szememben a kitartott nők a prostik és nem ők."
sajnálom, de tévedsz, ők is prostik:S
Kamu kérdés, de amúgy "A lányok illegális tevékenységet végeznek így aki igénybe veszi a szolgáltatásukat törvényt sért mely büntetést vonhat maga után. "
Nem illegális, ha saját maga akaratából csinálja a nő, és nincs közvetítő, kerítő. Meg nem sért közszemérmet meg ilyesmi. Meg ha jól tudom, nem is állhatnak kint, csak 1-2 türelmi zónában(vannak még ezek?). De a kuncsaftot egész biztosan nem büntetik meg. Csak ha 18 év alatti a csaj. Vagy csávó.
Miért lennének szutykok?
Mi az, hogy nem dolgoznak? Keményen megdolgoznak a pénzért. Talán gyárban kellene robotolniuk három műszakban, mikor a gyönyörű testükből is megélhetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!