Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lány akivel alakul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány akivel alakul valami régen sok férfival volt (alkalmi is), most meg arról beszél hogy lassan akar haladni, akkor én lettem a pancser béna papucs lúzer?

Figyelt kérdés

Csak őszintén, mert ha erre a szintre jutottam, akkor amúgy is nagyon el kell gondolkodnom az életemen.

Megismerkedtem egy pincér csajjal, akivel eddig 2 randink volt. Már az első randin megcsókoltam, de utána hozzá tette, hogy szeretne lassan haladni. Aztán elmondta, hogy két kézen éppen meg tudja számolni hány férfival volt az életében, amik közt alkalmiak is voltak. Tavaly még valamilyen srácba is beleszeretett, akin még nincs túl, ezért arra kér haladjunk lassan.

Na most elképzeltem hogy hány srác járt már a pinájában és milyen könnyen jutottak be oda. Ehhez képest egy balherének érezném magam, ha én meg mondjuk sok-sok hetet várnék ugyanarra.

Férfiak válasza érdekel

Én 23/F, ő 20/L

2016. márc. 26. 14:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

ha te nem vársz egy csajra sem többet 2 hétnél, akkor miért várod el a csajtól, hogy ő várjon ennél többet??

ezt az önzőséget basszus

jó, a számokkal van bajod, de te sem vagy jobb, már bocs!

2016. márc. 26. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!