Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Azok lányok akik csak egy alkalomra kellenek a szex hiánya vagy a kíváncsiság miatt kellenek inkább?
Úgy néz ki én is csak "arra" kellettem, pedig a dolog többnek indult és nem igazán értem a helyzetet. Az úriember pedig nem kíván velem kommunikálni...
23/L
A kérdésfeltevésed stílusa alapján te egy intelligens lány vagy. Szerintem éppen ez lett a veszted. Gondolom a srác sem hülye és előadta magát, ami addig tartott, míg bevitt az ágyba... Egyszerű a story: lépj tovább és tanulj belőle. Érdemes hosszabb ideig ismerkedni valakivel és kicsit türtőztetni magunkat, vagy részesei lehetünk egy hasonlóan kínos storynak, mint amilyet felvázoltál...
A kérdésedre válaszolva: vannak lúzerek, skalpvadászok és olyanok, akik lehetnének skalpvadászok, de maradnak egy nőnél (tehát normális az értékrendjük, ezekből van kevés)... Te a 2. kategóriát fogtad ki.
23/f
Nem tudom. Én nem ilyen vagyok.
Hogy nem kommunikál, az pedig bunkóság! f.
De az is baromság, hogy több ideig kell húzni a dolgot, hogy kiderüljön mit akar.
Mert ha sokáig nincs szex, az a normális férfiak nagy részét is elriasztja.
Ilyen sajnos előfordul.
Egy skalpvadászba botlottál.
Nem kell húzni, de azért az ismerkedésre érdemes egy kis időt szánni, én például nem hajtanám el a nőt azért, mert nem dughatom meg két héten belül... szerintem azért max 4-6 hét alatt kiderül az, hogy mi újság. Egy jó kapcsolathoz pedig érdemes ennyi időt szánni az alapokra.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!