Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Azok lányok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Azok lányok akik csak egy alkalomra kellenek a szex hiánya vagy a kíváncsiság miatt kellenek inkább?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki én is csak "arra" kellettem, pedig a dolog többnek indult és nem igazán értem a helyzetet. Az úriember pedig nem kíván velem kommunikálni...

23/L

2016. márc. 18. 22:32
 1/10 anonim válasza:
Nevetséges.
2016. márc. 18. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:

A kérdésfeltevésed stílusa alapján te egy intelligens lány vagy. Szerintem éppen ez lett a veszted. Gondolom a srác sem hülye és előadta magát, ami addig tartott, míg bevitt az ágyba... Egyszerű a story: lépj tovább és tanulj belőle. Érdemes hosszabb ideig ismerkedni valakivel és kicsit türtőztetni magunkat, vagy részesei lehetünk egy hasonlóan kínos storynak, mint amilyet felvázoltál...

A kérdésedre válaszolva: vannak lúzerek, skalpvadászok és olyanok, akik lehetnének skalpvadászok, de maradnak egy nőnél (tehát normális az értékrendjük, ezekből van kevés)... Te a 2. kategóriát fogtad ki.

23/f

2016. márc. 18. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Na, álljunk meg egy polgári szóra. Korántsem biztos, hogy kérdező skalpvadászba botlott. Sokszor előfordul az is, hogy noha a szex megvolt, a fickó közben rájön, hogy a csajt semmi másra nem tudja "használni". Az élet egyéb területein egyszerűen nem tud partnere lenni. Nem illenek össze. Ilyenkor csávókám (ha tudja, mit akar) szedi a sátorfáját, még ha utána elmondják is mindenféle disznónak.
2016. márc. 18. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Persze, a mesékben így van. Egy igazi férfi tudja mit akar, nem a farka irányítja. Én tudom, hogy ha csak dugni akarok és azt is, hogy ha a nőci többre érdemes... Hagyjuk a rizsát.
2016. márc. 18. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Kicsit bunkó módszer ez amit leírsz, de egyébként elég népszerű. Én perpill azért a kommunikációt nem szüntetem meg, de többször előfordult már, hogy "eljátszottam egy szerepet" az ágyig.
2016. márc. 18. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Hmm hát igazából azért hogy lássam utána szenvedni a lányt hogy kihasznalhattam :)
2016. márc. 18. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én nem ilyen vagyok.

Hogy nem kommunikál, az pedig bunkóság! f.

2016. márc. 19. 04:35
 8/10 anonim ***** válasza:

De az is baromság, hogy több ideig kell húzni a dolgot, hogy kiderüljön mit akar.

Mert ha sokáig nincs szex, az a normális férfiak nagy részét is elriasztja.

Ilyen sajnos előfordul.

Egy skalpvadászba botlottál.

2016. márc. 19. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem kell húzni, de azért az ismerkedésre érdemes egy kis időt szánni, én például nem hajtanám el a nőt azért, mert nem dughatom meg két héten belül... szerintem azért max 4-6 hét alatt kiderül az, hogy mi újság. Egy jó kapcsolathoz pedig érdemes ennyi időt szánni az alapokra.

23/f

2016. márc. 19. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak jól kinéző nők,akiken látszik,hogy tudják is magukról,és ki is használják ezt.Van egy tipikus ilyen munkatársam,hajtogatja,hogy a szerelmet,meg keresi meg férjhez akar menni,de mindent tudok róla,csak ő hülyének néz.Az ilyen csak egy alkalomra kellene,barátnőnek nem,mert nem vagyok rá kíváncsi,hogy rendszeresen félreknr.Vannak akik kevésbé tetszenek,de szexhiány van.Ilyenre nem nyomulnék,beszélgetünk mondjuk,és ha látom,hogy ő is simán benne van,akkor belemegyek,de megmondom neki,hogy részemről ennyi.Ha elfogadja,ok.De lehet,hogy annak ellenére,hogy nem tetszik igazán,a lelke megérint.Ilyenkor magamhoz édesgetem,komolyabb kapcsolatra.Aki viszont ennél jobban tetszik,tehát az a "nem rossz" kategória,szebb arc pl.és össze is passzolunk,azt nyilván nem engedném el szex után.
2016. márc. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!