Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi kapcsolat illetően?
Figyelt kérdés
Igy vagyok egy férfival, olykor olykor találkozunk szex miatt, mert ő csak ennyit akar....
de én nagyon féltékeny vagyok a többi nőre....ő meg rám abszolut nem, azt mondja szexeljek másokkal is....
nekem meg gyomoridegem van ha arra a képkockákra gondolok h együtt van valakivel...de őt hogy nem zavarja ennyire, és még mondja is h legyek mással, egyáltalán minek fekszik le velem ha ennyire nem érdeklem?
2016. márc. 14. 15:27
2/21 A kérdező kommentje:
de miért nem zavarja h mással is lennék? Engem miért zavar hha ő van mással?:(
2016. márc. 14. 15:32
3/21 anonim válasza:
Te többet érzel iránta szimpla szexnél, ő nem.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit érzek, én már első talinál ezt éreztem
2016. márc. 14. 15:41
5/21 anonim válasza:
#1 vagyok szerintem probáld meg elfelejteni ha nehéz is meg fáj is :/
6/21 anonim válasza:
Sztem te érzelmileg meg éretlen vagy egy szexkapcsolathoz
7/21 A kérdező kommentje:
Lehet...senkivel sem ment, én mindig vagy többet akartam, v nem tudtam megfogalmazni mi van bennem, de teljesen kivoltam, kivagyok a többi nő gondolatától, pedig nem tizenéves vagyok
2016. márc. 14. 16:00
8/21 anonim válasza:
Én sem tizenéves vagyok, pár hónapig együtt voltam egy ilyen férfivel, aki szintén azt mondta, hogy legyek nyugodtan mással, őt nem érdekli, de néha vele is legyek. Én általában többet érzek a szeretőim iránt, szerencsére vége lett ennek a kapcsolatnak és találtam egy sokkal jobbat, akivel nem csak szex van, hanem érdekli, hogy mi van velem stb.
9/21 A kérdező kommentje:
én nem találok olyat
2016. márc. 14. 19:51
10/21 anonim válasza:
És tényleg le is fekszel másokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!