Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi kapcsolat illetően?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi kapcsolat illetően?

Figyelt kérdés

Igy vagyok egy férfival, olykor olykor találkozunk szex miatt, mert ő csak ennyit akar....

de én nagyon féltékeny vagyok a többi nőre....ő meg rám abszolut nem, azt mondja szexeljek másokkal is....

nekem meg gyomoridegem van ha arra a képkockákra gondolok h együtt van valakivel...de őt hogy nem zavarja ennyire, és még mondja is h legyek mással, egyáltalán minek fekszik le velem ha ennyire nem érdeklem?

2016. márc. 14. 15:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem...és nagyon bánt, hogy nem zavarná csöppet sem, sőt buzdit rá
2016. márc. 14. 20:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. márc. 14. 20:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Mert kellene, akkor talán túllépnél rajta.
2016. márc. 14. 21:18
 14/21 A kérdező kommentje:
egy van aki érdekelne, de az szintén leejt, mégt alit sem lehet összehozni vele, csak igérgeti...mással meg nem akarok, ismeretlenekkel.......nincs olyan aki jobban érdekelne, veszett a helyzetem, ....:( nagyon
2016. márc. 14. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor ismerkedj.
2016. márc. 14. 21:44
 16/21 A kérdező kommentje:
nincsen hol, kivel
2016. márc. 14. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Akkor így jártál!

Csak szólok, hogy az interneten vannak erre oldalak, és ugye nem akarod azt mondani, hogy interneted sincs :)

2016. márc. 14. 22:11
 18/21 A kérdező kommentje:

egy oldalon vagyok fent, ott mindenki szexre akar, aki nem az nem jön be

más oldalakra, randivonal meg társai nem megyek fel......oda sok alja jár..igénytelen külleműek.....

2016. márc. 14. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:

A világ így működik, akire buknak a csajok az próbálja ezt kihasználni és nem lekötni magát, akire meg nem buknak a csajok, az meg mindegy, hogy mit akar.

Mellesleg most is csak dugni jársz fel egy pasihoz, gondolom ő is erről az oldalról van.

Szóval kereshetsz egy újat, rosszabb nem lesz.

2016. márc. 14. 22:23
 20/21 A kérdező kommentje:
De, mert próbáltam közben mással, és jelentéktelen volt, tök felesleges....
2016. márc. 14. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!