Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek ez tetszene? (Kapcsolat)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez tetszene? (Kapcsolat)

Figyelt kérdés

167 cm 60 kg vagyok. Hosszú barna haj, zöld szem.

Alapvetően kedves,türelmes, túl jó szivunek mondanám magam. De sajnos mindig kihasználnak. Azt mondták mivel nem vagyok plazacica így nem kellek senkinek.

Még szűz vagyok, nem vagyok hajlandó egy hét után lefekudni, és nem várnak..

Tényleg ennyire szornyu vagyok? 18/l

2016. márc. 24. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Kép nélkül éretelmetlen ez a kérdés, ugye tudod?
2016. márc. 24. 19:08
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]

Hasonló test

2016. márc. 24. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem szörnyű. akinek a vékony lányok jönnek be, azoknak perswze, nem tetszel, de nőies, vagy, jól nézhetsz ki. nyugi, lesz, aki érted, választ téged,és nem csak dugni akar.
2016. márc. 24. 19:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Kezdek abban kételkedni, hogy valaha is valaki szeretni fog... Sajnos az önbizalmam 0..
2016. márc. 24. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél, az szerintem tökéletes ... legalábbis számomra.

Ne keseredj el, rád talál majd a szerelem.

2016. márc. 24. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene.

Nem vagy szörnyű, biztos hogy jönni fog valaki akinek tökéletesen megfelel mindened.

Önbizalmadat magadtól nehéz növelni, de érdemes sok sok embert megismerni, társaságokkal elmenni, ahova csak lehet.

Némelyik rossz lesz, némelyik nagyon jó, és egyszer csak úgyis megismersz valakit aki tökéjjj neked is, és te is neki.

2016. márc. 24. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor válaszolj a privikre amit kaptál.:)
2016. márc. 24. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaj te. Ne agyalj ezen túl sokat és akkor boldog leszel. Biztos van olyan pasi akinek tetszel. Ez tuti. Annyi, hogy foglald le magad. Sétálj , kutyázz, cicázz, olvass vagy amit szeretnél. Esetleg vmi szociális programok ahol több emberrel talalkozol az mindig jót tud tenni az onbizalomnak.(tapasztalat) Mondjuk egy lazább melóhely. Aztán majd annyi méhecske fog körüldongani, hogy le se fogod tudni rázni őket kicsi virág :D
2016. márc. 24. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Hány éves vagy?

Félre ne értsd, lány vagyok és nem nyomulásért írok

Csak azért kérdezem, mert a fiatal lányok szoktak ezen fent lenni.

Én bavallom őszintén, csont és bőr vagyok de annyira cserélnék veled. Képtelen vahyok 1 kilót is felszedni. Inkább örülj neki, hogy ilyen vagy.

Én mindig beteg vahyok, izülei problémáim vannak, mindennel baj van pedig csak 18 vagyok. És ezt a sok rémséget a testemnek köszönhetem. Szóval szerintem örülj neki, szívesen cserélnék ha lehetne

2016. márc. 24. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!