Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszene egy olyan kapcsolat, ahol csak hetvegente lenne idő találkozni?
Figyelt kérdés
Es persze egy induló kapcsolatban ott van még az is, hogy az egész hétvége sem a lányé, mert a ferfi egesz heten uton van, hetvegen jut ideje mindenre. Kiváncsi vagyok, hogy pélául ez egy ideális kényelmes kapcsolat tud lenni?
És férfiak, ha kaptok egy ilyen lányt, nőt, aki nem lóg rajtatok folyton, hétvégén meg jól érzitek magatokat, akkor az maga a mennyország?
2015. okt. 27. 22:06
1/6 anonim válasza:
Ha tényleg szeretik egymást a felek, akkor nem akadály.
2/6 Kisboltos válasza:
Nekem valóban ez lenne a mennyország.
Volt is ilyen kapcsolatom.
19F
3/6 anonim válasza:
A mi kapcsolatunk is nagyjából ilyen és működik.
4/6 anonim válasza:
Nekem az exemmel volt igy. Kjo volt,mert szerettuk egymast, eszembe se jutott, hogy ezert elhagyjam. Viszont valahanyszor ugy valtunk el, hogy a kovetkezo hetvegen megse latjuk egymast, a szivem hasadt kette. Mert pontosanezvolt, azonkivul, hogy a hetvegen hozzam jott, meg el kellett inteznie az autoszerelot, fodraszt, miegymast, es magara is kellett idot szakitania.
5/6 anonim válasza:
Működőképes. Mondjuk nem 5 vagy több évig, mert az nekem sok lenne, de egy darabig simán lehet ilyenben élni. (Meg kell jegyezni, hogy szerelem, bizalom, komolyság, őszinteség stb. nélkül nem működne.)
6/6 anonim válasza:
nálam hasonló a szitu...
hétköznap 1 este másnap reggelig és hétvégén 1-2.5 nap...
elég sok dolgom van, van egy pár fontos dolog amit meg kell csinálnom és így legalább van ezekre idő...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!