Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van közületek olyan, aki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közületek olyan, aki csak hétvégente találkozik a párjával? (pl. fősuli miatt) Működik a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 18:52
 1/9 anonim válasza:
29%
hát az szivás :P dik nekem nincs is csajom
2009. jún. 26. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
A lányom barátja több mint 100km-re lakik.Mindennap beszélnek msn(többször is)és csak 2-3 hetente tud eljönni a fiú.Kíváncsian várom meddig "bírják"még eléggé friss a kapcsolatuk.
2009. jún. 26. 18:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Az első választ nem tekintem válasznak, de azért kösz.
2009. jún. 26. 18:56
 4/9 A kérdező kommentje:
No, az első válasz már törölve is lett :)
2009. jún. 26. 18:57
 5/9 anonim válasza:
100%
Én a barátommal mindig csk hétvégén taliztam, most hogy itt a nyári szünet igy már nem.Megmondom neked öszintén sokkal jobb mintha mindennap taliznátok.nem unjátok meg egymást, van miröl beszélnetek a hétvégn kivel mi történt stb...és isszonyatosan várjátok már szerdán a pénteket hogy eggyütt legyete.(személyes tapasztalat)
2009. jún. 26. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Hétvégente, de van, hogy akkor sem. 100 km köztünk a távolság, ő hétköznap, néha hétvégén is dolgozik, én fősulira járok. Most, hogy itt a nyár, vége a vizsgáimnak több időm van, a baj csak az, mivel a barátom albérletben lakik másik 3 barátjával, nehéz megoldani, hogy huzamosabb ideig ott legyek. Így sokszor marad az msn, telefon, sms és a folyamatos munkakeresés számomra, hogy végre össze tudjunk költözni. Egyébként fél évesek leszünk két hét múlva.
2009. jún. 27. 00:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, még a hétvégente fogalom sem fedi teljesen a valóságot. A kapcsolatunk elején nagyjából 2-3 hetente találkoztunk, mert hol ő jött, hol én mentem (100 km itt is), aztán pár hónapja már úgy van, hogy 2 hetente találkozunk, mert ő minden 2. szombaton jön tanfolyam miatt, viszont nekem most volt a legsűrűbb az életem (szakdolgozat, államvizsgák, és most kapok diplomát).

Sajnos a következő másfél hónap is úgy fog telni, hogy 2-3 hetente fogunk tudni csak találkozni, mert nekem olyan hetes programjaim, táborok vannak, amiket sajnos nem tudok lemondani. De most voltam nála 4 napot, és feltöltekeztem, ő pedig jön pénteken! :)

A kapcsolatunk egyébként nagyon jól működik, minden nap beszélünk legalább msnen, vagy telefonon, ha tudunk találkozunk is, és csak július utolsó hetéig kell valahogy eljutnunk, mert onnantól már én is ráérek. :)

Egyébként 7 hónapja vagyunk lassan együtt (hűűű, kicsit több, mint 1 hét múlva lesz a 7. hónap :D)

23/L

2009. jún. 27. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:
10 km van köztünk de olyan ritkán találkozunk, mintha egy ország választana el! Ő is állandóan dolgozik hétvégén is én ráérnék mert levelezőn végzem már a fősulit(nem miatta jöttem át nappaliról) megsem érte volna úgy nézem. Azt hittem igy majd kicsit többet leszünk együtt, de nem...2 hetente 1x szoktunk találkozni pár órára és csakis este. Soha máskor nem ér rá. Én ezt már egyre nehezebben bírom, mi 2,5 éve vagyunk együtt de az érzéseim kihűltek irányába pont emiatt hogy ennyire keveset látom. Hamarosan vége is lesz, nem tudom egy ilyen embernek minek kapcsolat mikor csak szenved benn a barátnője miközben neki ez igy tök jól megfelel. Összeköltözni sem fogunk mert ő félti a szabadságát meg nem is lenne hova úgyhogy reménytelen az egész kapcsolat. Nem ajánlom senkinek a távkapcsolatot. ha csak nem tudtok hamar összeköltözni, vagy megoldani hogy sokat legyetek együtt akkor elöbb utóbb szét fog menni szerintem. :(
2009. júl. 3. 08:35
 9/9 anonim ***** válasza:

A távkapcsolatok működőképessége szerintem a pár hozzáállásán múlik. Sok türelem és kitartás és igazi mély szeretet kell hozzá, megértéssel, barátsággal nem csak lángoló szerelemmel. Fontos a kompromisszumok megtalálása is. Minket több mint 3 óra utazás (100km+) választ el egymástól, csak hétvégén találkozunk, felváltva utazunk, hétközben pedig msn és telefon marad.

De komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, azon dolgozunk, hogy összeköltözhessünk és most lesz az eljegyzés is. :)

2009. júl. 3. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!