Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a pasi akarhat valamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a pasi akarhat valamit?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgetünk, meg szoktunk néha inni egy felest vagy sört, szoktuk piszkálni egymást. Haverok vagyunk. Viszont beszel a szexuális dolgairól is meg nem ugy tunik h akarna valamit de mindenki ezzel zaklat h igen. Most akkor mivan? Szexért Ennyit hülyeség lenne várni. Azt meg remelem h nem zúgott belém
2016. márc. 24. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem is gondolnád, hogy egy férfi mennyi mindent képes megtenni egy szexért.
2016. márc. 24. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Szexért BÁRMIRE képesek vagyunk.

Ha az kell hozzá, hogy hónapokat várjak, mire megkapom az áhított nőt akkor kivárom a hónapokat (közben nem mondom, hogy nem dugok meg mást) de hülyítem amíg meg nem törik a jég és meg nem dughatom. :)

Ez a srác is azért beszél a szexről néha, mert puhatolózik.

Próbálna a bugyidon belülre jutni.

2016. márc. 24. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen...nekem is vannak olyan bnőim, akikre barátként tekintek, nem dugnám meg őket, pedig jó csajok. Egyszerűen szükségem van lány barátokra, nekik meg fiú barátra. És beszélünk mi is a szexről, akár a leg intimebb téma is előkerül.
2016. márc. 24. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebből sajnos nem lehet pontosan megmondani. De szerintem elég valószínű, hogy szexet akar
2016. márc. 24. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Kötetlen szexet akar tőled, kötöttségekkel járó kapcsolatot nem.
2016. márc. 24. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Már vagy 1,5 éve ismerem de az utobbi idoben nyártól vagyunk jobban
2016. márc. 24. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen,nekem is van pont egy ilyen férfi ismerősöm,aki gùnyolódott velem egyfolytàban hogy milyen szex nélkül meg hasonló kis poénjai ,aztàn vàrtam,hogy mikor mondja ki ,hogy na szexeljünk,de sose tette meg csak hùzta az agyam,szerintem tudta ,hogy bejön nekem rohadtul és simàn lefeküdtem volna vele.

Dehàt ő csak hülyéskedett inkàbb.

Véletlen nem nős az ipse?

2016. márc. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!