Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akarhat tőlem ez a pasi?
A helyzet az, hogy különórára járok. Ez egy csoportos különóra, tehát nem egyedül vagyok :)
Adott egy tanár, akinek felesége, ráadásul gyereke is van és 40 éves a pasi.
Már az első órán nagyon jól kijöttünk egymással, viccelődtünk, egy hullámhosszon vagyunk, aminek örültdm, mert jófejnek tűnt már akkor is :)
Viszont már a második órán elkezdett flörtölni velem. Olyan nézései vannak... És ha meglát, mindig felemeli az egyik szemöldökét egy pillanatra és mosolyog.
Minden óra végén megkérdi, mit fogok csinálni aznap meg ilyenek. Viszont a többiektől nem.
Viszont nem értem, miért csinálja ezt. Vagyis hogy miért flörtölget, mikor felesége van.
Nem egyszer célozgatott rá, hogy majd ha vége a külön óráknak, akkor tartani akarja a kapcsolatot stb.
Nem mondom, nem néz ki rosszul, de nem akarok tőle semmit.
Szerintetek mit akarhat?
Egyik barátmőmmel beszéltem erről, szerinte tetszem neki.
Szerintetek? Mit akarhat?
Mièrt kell ilyen szinten a butàt jàtszani?
Nagyon jôl tudod, mit akar.
Ha olyan vér folyik benned, d..às lesz a vége.
De előre szòlok: nem hagyja ott a csalâdjàt.
De mindegy is.
A lényeg, hogy tisztàban vagy vele, mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!