Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat ez a pasi, dugni? ( lent)
Figyelt kérdés
Sűrűn találkozunk
Már vagy 5x elkísért haza
Mindig megéreztem amikor utanamjött biciklivel
Többször el akart hívni inni
Egyszer tett egy nagyon szar burkolt célzást hogy dugna és utána mondta hogy hol szokott összeszedni nőket szexre
Azt gondolom hogy megdugna ha rámásznék csak azt nem tudom hogy mennyire akar velem dugni vagy jarni
Látszik hogy kedvel, viszont sokszor piszkalodik és én is vele
Többször akarna találkozni
2015. dec. 2. 12:41
1/4 anonim válasza:
Dugjatok és kiderül utána mi lesz
2/4 anonim válasza:
Hagyd hogy keresgéljen ott ahol eddig kvázott.
Járni biztos nem akar veled.Mert akkor nem a d.gást erőltetné állandóan. Jobban jársz ha keresel egy normális palit.
3/4 A kérdező kommentje:
Én nem akarok járni vele
Havernek megteszi, meg Max dugni
2015. dec. 2. 12:54
4/4 anonim válasza:
Ha bejön, akkor dugj vele. Bajod nem lesz belőle, a szex meg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!