Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen k. öcsög ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen k. öcsög ez a pasi? Amúgy is, mit akarhat?

Figyelt kérdés

Egy görög pasiról van szó. Idősebb nálam (26), még nyáron ismerkedtünk meg, itt volt Pesten, és Deákon találkoztunk. Smároltam vele, de semmi más nem történt, viszont azóta tartjuk a kapcsolatot. Vagyis valami olyasmi, általában ha dumálunk fb-n, egy random pillanattól nem válaszol, kb. egy hétig, majd rámír valami hülyeséggel. Néha olyanokat írkál, hogy hiányzom neki és én vagyok az egyetlen lány akivel beszélget (persze ezt nem hiszem el), néha meg egy igazi seggf.ej. Tudja magáról, hogy piszok jól néz ki, óriási az egója, és már baromira idegesít vele. Múltkor is, beszélgettünk, kérdeztem valamit, elolvasta, nem válaszolt, most meg (2 héttel később) éjjel küld egy random képet egy haverjával... Az a tipikus fuckboy (legalábbis a barátnőimmel így hívjuk) viselkedés..

Ráadásul majd tavasszal jön Pestre, ha éppen kommunikálunk, akkor mindig mondja, hogy hú de várja, meg akar velem valamit de az titok...ez is idegesít, hogy mit tervezgethet..?!

Pasik miért viselkednek így?

18L

2015. dec. 20. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű hogy mit akar.A másik hogy egy paraszt és leszar.Ha nem így lenne akkor lenne benne annyi hogy válaszolna neked s azután írná az ő mondandóját.
2015. dec. 20. 11:40
 2/13 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad egy tipikus fuckboy. És vajon mit tervezhet? Mé akar dönteni. Ami érthető. Ő göröghonban te magyar honban élsz. Kapcsolat ebből nem lehet és minden faxkodása ellenére is tartod vele a kapcsolatot.

Van ilyen ismerősöm. Ha akarsz egy nagy orgazmust akkor oké. Mert borítékolhatod, hogy jó az ágyban.

25F 👍

2015. dec. 20. 11:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Csicska. Amúgy meg manipulál - főképp azért, mert hagyod magad. Én nem pazarolnám rá az időmet, de te tudod.
2015. dec. 20. 11:42
 4/13 anonim ***** válasza:
mert tudja, hogy ezzel a viselkedéssel tudja megfogni a fantáziád
2015. dec. 20. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Tuti szexet akar.. Én elmennék vele:33
2015. dec. 20. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen komolyan nem is sejted, hogy mit akarhat?

Ha egy percnél is több időt foglalkozol vele, már látja, hogy izgatja a fantáziádat. Meg is fog dönteni, ne aggódj.

2015. dec. 20. 11:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Egy pasiról van szó nem többről.Miért általánosítasz?

Koptasd le az ürgét ha ilyen rossz véleménnyel vagy róla, nem fog megváltozni a kedvedért.

2015. dec. 20. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:

"Pasik miért viselkednek így?"

Engem ebből, amit leírtál, sokkal jobban érdekel, hogy te miért viselkedsz így. Te mit vársz ettől a kapcsolattól, mire számítasz, miért van erre szükséged, és egyáltalán, hogyan képzeled el kettőtöket fél, egy, öt, tíz év múlva?

Ezek azok a kérdések, amiket magad is meg tudsz válaszolni, ha egy kicsit leülsz, és elgondolkodsz. Azokra a kérdésekre, amiket feltettél, hogy miért ilyen a pasi, és mit akarhat, csak tippelni tudunk (igaz, 99% fölötti találati aránnyal), meg akar kettyinteni.

2015. dec. 20. 12:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Csak meg akar dugni, hát nem veszed észre?!

Mondjuk alapból mit lehet egy ilyen észlénytől várni, mint te? :D Szó nélkül tiltanod kellene facebookról.

2015. dec. 20. 14:10
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
jól akarja érezni magát amíg itt van pesten, keres erre az időre egy bebiztosított r.ibancot. ez nyilvánvaló már bocsi :)
2015. dec. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!