Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen k. öcsög ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen k. öcsög ez a pasi? Amúgy is, mit akarhat?

Figyelt kérdés

Egy görög pasiról van szó. Idősebb nálam (26), még nyáron ismerkedtünk meg, itt volt Pesten, és Deákon találkoztunk. Smároltam vele, de semmi más nem történt, viszont azóta tartjuk a kapcsolatot. Vagyis valami olyasmi, általában ha dumálunk fb-n, egy random pillanattól nem válaszol, kb. egy hétig, majd rámír valami hülyeséggel. Néha olyanokat írkál, hogy hiányzom neki és én vagyok az egyetlen lány akivel beszélget (persze ezt nem hiszem el), néha meg egy igazi seggf.ej. Tudja magáról, hogy piszok jól néz ki, óriási az egója, és már baromira idegesít vele. Múltkor is, beszélgettünk, kérdeztem valamit, elolvasta, nem válaszolt, most meg (2 héttel később) éjjel küld egy random képet egy haverjával... Az a tipikus fuckboy (legalábbis a barátnőimmel így hívjuk) viselkedés..

Ráadásul majd tavasszal jön Pestre, ha éppen kommunikálunk, akkor mindig mondja, hogy hú de várja, meg akar velem valamit de az titok...ez is idegesít, hogy mit tervezgethet..?!

Pasik miért viselkednek így?

18L

2015. dec. 20. 11:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy kb. öt mondatomból leszűröd, hogy r.ibanc vagyok, végülis így szokás ezt :)
2015. dec. 20. 19:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, ezt már ő is leszűrte.
2015. dec. 20. 19:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a r...anc, hanem a figura néz annak. Mondjuk simán megfelelhetsz ennek a képnek.
2015. dec. 20. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!