Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom megérteni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom megérteni, hogy azok a lányok, akik nem hajlandóak az orális szexre, milyen alapon merik magukat "jó az ágyban"-nak kategorizálni, ha felmerül ez a kérdés?

Figyelt kérdés
Nincs azzal bajom, hogy mire hajlandó, meg mire nem, de azért tudvalevő, hogy egy nagyon elemi dolog be nem vállalásáról van szó, amit kb. a nők 80-90% megtesz, így szimplán el kéne ismerniük, hogy ők messze nem lehetnek "jók" az ágyban. Sztem ez volna a korrekt.

#szex #nők #orális #ki jó az ágyban
2016. márc. 23. 18:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Mondom én, hogy rugalmatlan vagy. Gondolkodj a belemagyarázás helyett.

Azt írtam, hogy szubjektív megítélésű az, hogy ki jó az ágyban és ki nem. Gondolhatod, hogy azok nem fognak jónak tartani engem, akikkel nem egyeznek az igényeink. Én miért tartanám jónak őket, ha nem passzolunk? A szex attól lesz jó, ha a két fél megtalálja a számításait egymásban. Ha nem, akkor hiába állítja bármelyikükről bármennyi előző partnere, hogy milyen isteni az ágyban, ha egyszer adott helyzetben nem azt adja az aktuálisnak, amire az vágyna.

2016. márc. 25. 22:15
 32/32 anonim ***** válasza:

A témáról elmondtátok a

véleményeteket amit ezúton meg is

köszönök. Annyi kiderült számomra,

hogy komoly hangsúlyt kell fektetni

arra, hogy nagyon hasonló értékrendű

emberrel kezdjél, különben eszelős

vitáknak teszed ki magad...

nos kedves kerdezo ebben teljesen igazat adok. minden esetben olyan csajjal kell osszejonnod akivel megeggyeznek az igenyeitek. soha ne kovetelj olyat a masiktol amit az nem akar vagy nincs hozza gusztusa. sok szerencset!!!!

2016. márc. 26. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!