Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom megérteni, hogy azok a lányok, akik nem hajlandóak az orális szexre, milyen alapon merik magukat "jó az ágyban"-nak kategorizálni, ha felmerül ez a kérdés?
16-os
Látom kihúztam a gyufát :)
"először is: te kérdezted azt hogy ez mégis hogy lehet, mi csak egy példát írtunk rá."
Amire példát mondtatok, az lényegében ez: lehet, hogy aki nem szopik az szar az ágyban neked, de nézd meg ezt a változatot, ez még annál is rosszabb.
Ez inkább egyféle érvelési hiba. Nekem nem válasz.
"másodszor: mi lenne ha nem engem elemezgetnél és írnád hogy "jobb nálam" nem ismersz és nem vagyunk olyan viszonyban, köszi :) "
Értettem.
"harmadrészt: mikor ezt egy férfi válaszoló ecsetelte neked korábban, akkor érdekes módon nem hurrogtad le hogy bűzösen magyarázkodott...mert hát nem nő ugye...grat"
Itt egy férfi válasza nem mérvadó. Persze, hogy egy nőt sosem látó lúzer minden után kapni fog, ahol a nők támogatása nyomán lepattanóként figyelemmorzsákhoz juthat.
Szánalmas és hiteltelen is.
"...de lehet nem tudja ösztönből úgy odatenni magát, vagy átadni magát az érzésnek, a pasijának érted? "
Szépen megfogalmaztad. Szóval erre szól a kérdésem: Ha valaki ilyen, az miért gondolja magát jónak az ágyban?
Tudod, léteznek olyanok is, akik meg oda tudják tenni magukat meg át tudják adni magukat az ösztönnek... vagy pl. szopni is hajlandóak.
Nincs bajom azzal, ha nem szopnak, ezt értsd meg.
Azzal van bajom, ha nem szopnak, DE ők azért még jók az ágyban szerintük.
Nem, vegye tudomásul, aki nem hajlandó szopni, hogy NEM-JÓ-AZ-ÁGYBAN.
Ha tudomásul van véve, a kérdés mehet törlésre. Ennyi.
Szerintem meg ezen kár kattognod. Ha nincs velük bajod, akkor legyen így, magánügy...Az meg hogy ki jó az ágyban szintén saját ízlés. Ha XY pasi élvezi úgy a nőjével ahogy, az attól neked miért fáj? Mindenkinek más jó az ágyban is..
Szerintem te foglalkozz magaddal, és hogy a te barátnődnek jó legyen, más meg majd foglalkozik magával és hogy a párjának jó legyen...Ha meg a párjának így is "jó csaj az ágyban" akkor örülj neki, mit fáj ez neked nem értem :)) hisz te nem is kezdenél ilyen csajjal nem igaz? Nem érint személyesen az ügy...Akkor más "élvezetét" meg miért kéred ki magadnak?
Ha van bármi olyan ami téged nem igazat, és más hozzád vágná hogy ettől te tuti nem vagy jó az ágyban elég furán néznél rá gondolom.....
Na de egy szónak is száz a vége, hagyd meg az itélkezést az illető párjára, neki van jogar erről véleményt alkotni nem neked vagy nekem.
Félreértettél.
Én nem ítélem el őket, sőt drukkolok, hogy egymással találkozzon a nemszopó és a szopást-nemakaró és ne-szopják körbe a lakást.
Nekem azzal van csak gondom, hogy biztosan létezik egy objektív skála, amire ha felteszik magukat, akkor képesek elhitetni magukkal, hogy egy ilyen elemi dolog nem teljesítése "még nem húzná le őket".
Oké, értem, azt mondod, hogy igazuk is lehet.
De akkor vegyük számításba a többi "elemi" dolgot a szexben és válaszolj kérlek sorban hogy lehet-e jó az ágyban, aki
- nem simogat?
- nem csókol?
- nem ölel?
- nem ragadja meg a testedet?
- nem áll fel a farka?
- nem hajlandó beléd dugni a farkát?
...
Ezek szerint simán megpucolhatjuk a szexet, mint egy hagymát, hogy a végén ott maradjon a ...semmi.
Sztem igenis létezik egy határ, amit teljesíteni kell, ha szeretnéd magadra valaha használni a "jó vagyok az ágyban"-t. A nőknél ezen objektív határon belül ott kell legyen az orális szex, nincs mese.
De ne higgyél szexistának, ugyanez megvan a férfiaknál is sztem.
Aki nem hajlandó/tud/akar nyalni, az fogadja el, hogy ő max egy közepes az ágyban, aki simán feledhető.
Ez van.
Amiket felsoroltál az része a szexuális aktusnak...Mert nálam az nem annyi h feláll és bent van :) Amiket leírtál az mind mind előjáték ami NÉLKÜLÖZHETETLEN része hogy maga az aktus beteljesüljön :))
Viszont az orális rész az egy plusz ami megfűszerezi a dolgokat. Olyan mint pl az anál. Arra sem mondanám hogy aki nem teszi meg az rossz az ágyban mivel az is csak egy extra..vagy vegyünk ide bármit amivel el lehet szórakoztatni 2 embernek egymást. Gondolom nem kell felsorolni..Ha nekem pl dominancia mániám van és ki kell hogy kötözzenek minden este, akkor nagy fölényesen mondjam azt hogy aki nem csinálja ugyan ezt az bizony rossz az ágyban? :) Nem nem modanám ezt, mert ez is egyéni...Az a baj hogy te leszűkíted az egész szexet az aktusra magára illetve az orálra...Mi van akkor ha egy csaj mindent de értsd mindent bevállal de az orál nem izgatja pl ebből kifolyólag nem teszi meg. Akkor az a csaj rossz az ágyban?? Oké tudom ezzel megint az eredeti kérdésem feszegettem, ami neked nonszensz és szerinted nincs valóságtartalma, de ezzel azt akarom csak mondani hogy vonatkoztass el. Igények és azok teljesítése. Neked ez központi oké SZÁMODRA egy ilyen nő nem jó nő az ágyban, de lehet egy másik férfitáradnak (akit te könnyelműen nőknek nem kellő lúzernek írtál le) meg más az elsődleges....nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Én olyat is olvastam már itt hogy illető férfi elvolt orál kapása nélkül, de nem birta elfogadni ha nem adhatta.....gondolom ez nála valami extra bitang nagy élvezetet adott...
"Mi van akkor ha egy csaj mindent de értsd mindent bevállal de az orál nem izgatja pl ebből kifolyólag nem teszi meg. Akkor az a csaj rossz az ágyban??"
Ez - nálam - egészen pontosan így van.
Egy dolgot nem értek akkor nálad: miért kerül az orál az "extra" kategóriába és miért nem része az alapcsomagnak, ahogy pl. az ölelés vagy a csók?
Már megint félre értesz. Nálam nem extra...Én nem magamról beszélek vagy magam mentegetem, csak nem vagyok társadalmi elfogadásban szenvedő idióta aki azért tesz valamit mert kell...
Nem tudom, miért extra valakinek, nem tartja jónak a partnere ízét, vagy öklendezni kezd a dologtól, mert olyan a gyomra tudom is én...De annyi mindennel tudja kompenzálni ha akarja.
Sztem meg pont, hogy nem tudja.
Te tudnád mondani egy férfira, hogy ő aztán a te életed nagy bikája, bár nyalni azt nem szokott, mert van ez a nyúlszőr-keresztallergiája... na meg egy régi csípőficam miatt nem tud erősebbeket lökni sem, ja, és igazából eléggé szédül, ha ő van felül, így jobb biztosra menni és fekve tartani végig...
De annyira nagyon tud kompenzálni a <random férfi attributum>-jával, hogy szinte lábra se tudok állni másnap!
Én vállalom, hogy az orál az alapcsomag része és egyszerűen nem is akarom magam elképzelni olyan nővel, akinek kifogásai vannak a dologgal szemben.
Nem is érdekel, hogy mik azok. De persze tudom, hogy ez én vagyok és nem is erőltetem másra.
Kérdező, te az ágyban is ilyen rugalmatlan vagy, mint a gondolkodásmódodban?
Én nő vagyok, de pont lesz*rom, hogy egy pasi nyal-e vagy sem, ha úgy megk*r, hogy másnap lábra se bírjak állni. Miért lenne valaki rossz az ágyban attól, mert más módszerekkel "dolgozik", mint a többség? A szexnek az a lényege, hogy kielégítő legyen mindkét fél számára. Az pedig nemcsak az eszköztár számosságán múlik, hanem legfőképp azon, hogy az adott módszerekben, mennyire profi az illető. Ki a jobb az ágyban: aki ugyanazt a mértékű kielégülést kevesebb, vagy aki csak több módszer együttes bevetésével tudja megvalósítani?
Az azonban, hogy valaki jó-e az ágyban, sokkal több tényezős annál, mint amin te pörögsz, kérdező. És ez eleve egy relatív, szubjektív fogalom. Én pl. bizonyos férfiak számára álomnő vagyok az ágyban, más pasik számára meg valószínűleg csak közepes kategória lennék. Gondolhatod, hogy akivel együttélek, ő pont olyan, akinek én vagyok a csúcs. Ellenben azok, akik középszerűnek tartanának, ők nálam se kerülnének a top teljesítményűek közé. Akkor sem, ha más nők meg tőlük fekszenek ki teljesen.
31N
29-es
Azt hiszem, hogy mi annyira különbözőek vagyunk, hogy emiatt parttalan a vita.
Teljesen másképp gondolkozunk, így ezt belátva fölöslegesnek érzem, hogy bármelyikünk is meg akarja győzni a másikat.
Pl. jellegzetes ez a mondatod: "Ellenben azok, akik középszerűnek tartanának, ők nálam se kerülnének a top teljesítményűek közé."
Szóval ez valami dafke alapon működő dolog nálad. Ha sztem nem vagy jó, akkor "hirtelen" szerinted én sem vagyok jó, de ha nem mondom, akkor magam lehetek a tökély is... Ez nekem túlzottan erőltetett logika és ha így tekintesz mindenre, akkor mi még egy mezei étkezőkanál funkciójának értelmén is összevesznénk, ez van.
A témáról elmondtátok a véleményeteket amit ezúton meg is köszönök. Annyi kiderült számomra, hogy komoly hangsúlyt kell fektetni arra, hogy nagyon hasonló értékrendű emberrel kezdjél, különben eszelős vitáknak teszed ki magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!