Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti minden orális szex előtt megmosakodtok?
Figyelt kérdés
Vagy nem zavar, ha előtte pisilt a párotok?2016. márc. 21. 23:02
1/10 anonim válasza:
Fiú vagyok, igen. Véletlenül sem szeretném, ha gusztustalan lennék, és elvenném a partnerem kedvét. Ha már ilyet tesz velem, ennyi jár neki.
2/10 anonim válasza:
Hát pisi után a párom megszokta mosni a kukiját, nem tudom ez másnál hogy van, így tartja higénikusnak, hogy ne maradjon ott semmi, egy csepp se...én meg alaposan kitörlöm, néha nedves kendővel.
3/10 anonim válasza:
Igen, mindketten mosakodunk. Igénytelenség és tiszteletlenség lenne a másikkal szemben nem megtenni, pláne ha van rá lehetőség.
4/10 RRR válasza:
igen
zavar,de ha túl is tudom tenni magam rajta
f
5/10 anonim válasza:
Ez azért alap,sőt én midig figyelek arra is,hogy ne legyen semmi fertőrésem.-Ugye hiába tiszta ha valami gigszer van...
6/10 anonim válasza:
fordult elő hogy nem volt lehetőségem, egy buliban rámmászott egy csaj, lekapott olyan hirtelen, fel se fogtam. na akkor nem volt sajnos megmosva előtt, de igazából nem foglalkozott vele, részegek voltunk :(
7/10 anonim válasza:
Mindig mosakodas van előtte, de volt mar olyan tobbszor is ,hogy ugy kezdte el hogy nem voltam teljesen tiszta. Nyilvan nem voltam bűdös vagy vmi de mondjuk orakkal korabban mosakodtam. Pl reggelente, vagy napkozben is volt h elkezdte. Ugy voltam vele hogyha őt nem zavarja akkor engem sem fog. Es nem volt igenytelen vagy ilyesmi
8/10 anonim válasza:
Pisilés után általában nedvestörlőkendőt használunk mindketten. Egyszerű, gyors, higiénikus.
9/10 anonim válasza:
Minek mosdjak én meg, ha a párom pisilt??
10/10 anonim válasza:
Mindig megmossuk párom is én is igy nincs spontán orál de igy a legjobb az orál kényeztetés . Legjobb közös fürdő után;) 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!