Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy veszti el egy fiú a szüzességét 23 éves kor fölött?
Kérdező, mi az, ami helyett a pisiszexet írtad példának? (Priviben is jöhet)
Egyébként egyáltalán nem gáz a dolog, csak a te fejedben az, csak te gondolod annak.
Semmivel sem vagy kevesebb, mint mások. Ha pedig egy valós, normális párkapcsolat keretin belül szeretnéd elveszíteni, akkor a lánynak sem lesz baja vele.
26L
Őszintén megmondva neked én nem tudom.
21 vagyok nekem sem volt még nővel dolgom ,de számomra ez ,hogy egy nőnek ez úgymond nem probléma ,hogy egy tapasztalatlan férif/fiúval lesz ,amikor a fiúnak kéne dominálni és irányítani ,hát szerintem nem éppen a "tetszik" kategóriába teszik. Szerintem csak elfogadják és kész.
De érzésem szerint így hátrább indul az ember a rangsorban.
Amúgy teljesen átérzem a helyzeted. Én is úgy nézek ki ,mint egy 17 éves ,sokszor sajnos gondolkodásilag is gyerek vagyok ezért nem vagyok potenciális célpont a lányoknak.
Már a saját családom is leb*zizott ,mert nincs barátnőm ,de ez van ,elkell fogadni és tovább menni.
jelenleg azon vagyok ,hogy fejlesszem magam és elkezdjem a saját kis életem Egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!