Férfiak van itt közületek valaki aki csak 20 év fölött vesztette el a szüzességét, és azóta még megvan a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sokan mondogatják, hogy aki 20 év feletti és nem volt senkivel az előbb feküdjön le sok ringyóval aztán keressen kapcsolatot. Lehet én vagyok régi gondolkodású, de ezt elég nagy hülyeségnek tartom, mert úgy gondolom, hogy egy olyan nővel lenne érdemes együtt lenni, akibe találok szimpátiát kívül belül, és akkor komolyan gondolnám az egészet lehetőleg örökre, minthogy egy holt részeg csajokat diszkóban lefektessem.2013. jún. 18. 15:26
1/11 anonim válasza:
Én majdnem 20 éves vagyok és szűz.Én is olyan lánnyal szeretném "elveszíteni" akivel meg van a szimpátia és a szeretet.
2/11 anonim válasza:
23 évesen vesztettem el egy olyan lánnyal, aki szerelmes volt belém. Én nem voltam és láttam h nem lesz hosszú kapcsolat, de nem bántam meg.
3/11 anonim válasza:
Lány vagyok , bocs hogy beleszólók, de nem értem hogy a férfiak miért csak akkor érzik magukat férfinak ha már (tini koruk óta) nem szűzek. Én olyan férfit keresek, akinek én leszek az első és az utólsó(kivéve ha meg nem halok, és úgy házasodik újra). Azok, akik tinikorban , egy ismeretlennel vesztig el szüzességüket saját élvezetükre, jóformán nem is tudják , mi a szex. Azt szerelmesen tudod megtapasztalni. S ha már másodjára, vagy következőnek mással csinálod, akkor az már soha nem lesz ugyan olyan , mint az elsővel.Ha vele egyyé váltál akkor, mikor elhagyott magával is vitt egy részt belőled, ami pótólhatatlan.
4/11 anonim válasza:
Én is nő vagyok, de a barátom az előző kapcsolatában 21 volt, amikor elvesztette a szüzességét és 8 évig együtt voltak.
5/11 anonim válasza:
Bár én is lány vagyok, de másfél éve vagyok a párommal, aki 22 éves volt, amikor elvesztette velem a szüzességét. Nem tartottam bénának és nyominak sem emiatt (most már bele is jött a dologba, elég jól ha szabad ezt mondanom :D), örülök neki, hogy én vagyok számára az egyetlen. Remélem életünk végéig :)
6/11 anonim válasza:
23f éves szűzként mondhatom, hogy nem attól érezném magam férfinek, hogy végre egyszer lefeküdne velem valaki.
De az össz érzésnek nagyon sokat adna.
Nekem legalábbis az fáj a legjobban, hogy nem érdekelek senkit, sem a valóságban, sem a neten mèg egy alkalomra sem.
Nem tartom magam jó hapsinak, és ahogy nézem más sem ...
Van munkám kocsim... Alacsony sem vagyok 178/64 kg, de a nők többsége lenézi az olyanokat mint én ( szüzek ) , ha egyszer kiderilül.
Pontosan ebből adódik, hogy mihamarabb a szerencsések akik megtehetik elveszítik.
7/11 anonim válasza:
Nekem már 14 éves korom óta erős ösztöneim voltak a gyengébbik nem felé (magyartanárnőm harsinyás lábai is erősen vonzották a tekintetem). De valahogy úgy adódott, hogy általános iskola után 30 éves koromig egy nőm sem volt. Szűz voltam még, kisfiús alkat, de lett egy barátnőm, aki kinyitotta a kaput. Szép, buja nő volt, nálam magasabb, hosszú hajjal, szép lakkozott körmökkel, s formás is volt persze. Szétváltunk ugyan, de maradandó az élmény vele, s az összes vidám boldog percek.
8/11 anonim válasza:
25 évesen veszítettem el, nálam 2 évvel idősebb nővel. Egyáltalán nem bántam meg hogy addig vártam. Mert azzal történt meg akit szerettem. 15 évesen is elveszíthettem volna, de nem láttam értelmét, mert csak egy "dugás" lett volna. Én szeretkezésre vágytam és vágyok ma is. 27/F
9/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy én is kb 14 évesen belemehettem volna több futó kalandban, mert próbálkozott nálam egy pár csaj nem voltak csúnyák sőt némelyik egész jól is nézett ki csak undorodtam az alpári stílusoktól, és nem vett rá a lélek, hogy érzés nélkül belemenjek.
2013. jún. 18. 23:25
10/11 anonim válasza:
Ez ennyi, nem kell túlragozni, sajnos a 90%-nak csak annyi hogy legyünk már túl rajta. Valószínűleg te is abba a kis csoportba tartozol akinek az érzelem is fontos. És szerintem ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!