Férfiak van itt közületek valaki aki csak 20 év fölött vesztette el a szüzességét, és azóta még megvan a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sokan mondogatják, hogy aki 20 év feletti és nem volt senkivel az előbb feküdjön le sok ringyóval aztán keressen kapcsolatot. Lehet én vagyok régi gondolkodású, de ezt elég nagy hülyeségnek tartom, mert úgy gondolom, hogy egy olyan nővel lenne érdemes együtt lenni, akibe találok szimpátiát kívül belül, és akkor komolyan gondolnám az egészet lehetőleg örökre, minthogy egy holt részeg csajokat diszkóban lefektessem.2013. jún. 18. 15:26
11/11 anonim válasza:
Én is ebbe a csoportba tartozom. Szép dolog meg minden, de úgy veszem észre, hogy akik nem ilyenek, boldogabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!