Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ti éreztetek valamit...

Fiúk! Ti éreztetek valamit behatoláskor, amikor elvettétek a barátnőtök szüzességét?

Figyelt kérdés
Úgy értem behatoláskor. Valami ellenállást (nem a lány részéről). Nekem már nincs alkalmam megkérdezni az exemet, de nagyon piszkálja a fantáziámat.

2013. jún. 6. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a szűzhártyája még épségben volt, akkor érezhetted azt.
2013. jún. 6. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
én lány vagyok, ha nem lenne egyértelmű :)
2013. jún. 6. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy éreztünk. Nem megy egyből be. Jó erősen kellet nyomni hogy bemenjen.
2013. jún. 8. 00:50
 4/5 kranpusz válasza:
Én nem éreztem különbséget, igaz elsőre szűkebbnek tűnik de az az izomzat miatt van ami azért feszes mert félelem van bennetek. Ez egy nagyon vékony dolog persze rugalmas is de nem hiszem hogy akkora erő kifejtésre lenne szükség hogy már már feltűnő lenne.
2013. jún. 8. 12:26
 5/5 A kérdező kommentje:
szóval nem oszt, nem szoroz, csak az, hogy ráfeszítünk-e vagy sem. oké, köszi :)
2013. jún. 9. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!