Az normális ha valaki 16 év alatt veszti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm (osztálytársam) aki az egyik évfolyamtársammal jár. és elvileg már szexelteks és 'szopott' is . Szerintem nem kéne ezeket a dolgokat ennyire elsietni. Ti mit gondoltok erről? 14/L2013. jún. 4. 16:36
1/27 anonim válasza:
nem egyáltalán nem normális... 16 alat eszetekbe se kellene hogy jusson ilyesmi... szégyen az összes ilyen kislány
3/27 anonim válasza:
nem, még élvezni kéne a gyerekkort
4/27 A kérdező kommentje:
en is ugyanazt gondolom mit az első válaszoló , és már egy csomószor akartam mondani a barátnőmnek h ezt nem kellett volna még tul fiatal vagy de azt mondta h én ezt nem érthetem meg mert nekem nincs pasim , mondom : ja bocs én sajnálom h értelmesen tudok gondolkozni
2013. jún. 4. 16:40
6/27 piriiiiii válasza:
Általánosítááááás.
Különböző emberek, különböző érettség, különböző felfogás, különböző élethelyzet!
Egyébiránt szerintem bizony, hogy van egy kor a szüzesség elvesztésére, ez a 17-18 életév kábé, de mint mondottam, mindenkinél más.
7/27 anonim válasza:
kedves kérdező:
belőled lesz értelmes nő... Szóval ne térj le a helyes útról késöbb se. :)
8/27 A kérdező kommentje:
Különböző emberek, különböző érettség, különböző felfogás, különböző élethelyzet!
Egyébiránt szerintem bizony, hogy van egy kor a szüzesség elvesztésére, ez a 17-18 életév kábé, de mint mondottam, mindenkinél más.
Jó megértem h mindenkinél más ez a kor de azért sztem az nem normális ha valaki 13-14 évesen veszti el
7.válaszolónak: :))
2013. jún. 4. 16:45
9/27 anonim válasza:
Simán kamuznak szerintem. Egyébként pedig az tényleg nem normális, ha valaki 16 év alatt veszti el a szüzességét... Általában néhány percig szokott tartani az első alkalom :D De hogy 16 évig... Ez furcsa rekord. :D :D :D
10/27 anonim válasza:
és te miért foglalkozol ezzel? a te dolgod? nem. akkor? nem vagy jobb egy hajszállal sem, ne legyél eltelve magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!