Hány éves korban normális egy lánynál, hogy elveszti a szüzességét?
legalább a 16-ot töltse be. szerintem ez a minimum, bár sokan még ilyenkor sem érettek rá. és itt a felelőtlenségekre gondolok pl: megszakítással védekeztünk, teherbe estem most mi lesz, típusúak...
én amúgy 19 évesen vesztettem el és nagyon rossz döntés volt....csak hát a kíváncsiság nagy úr!
27/N
Én 17 vagyok és még nem volt senki aki eddig jutott volna, hogy elvegye a szüzességem és nem is bánom....
Azt ki kell érdemelni és különben sem fekszem le bárkivel, szóval....
Én úgy vagyok vele várok az igazira, mindegy mikor jön, a fő, hogy tökéletes legyen vele és ha tényleg Ő jön az is lesz :) Szóval szerintem ez nem kor kérdése, meg kell találni a tökéletes embert és odaadni neki, ajándékba. :)
Szüzességet szeretkezés útján kell elveszíteni, nem szex útján, nem mindegy, szeretkezni kevés emberrel tud az ember, szex bármely ellentétes neművel megy... Főleg a szüzesség elvesztése.. erre egy nő egész életében emlékezni fog, csodásnak kell lennie, h jó legyen emlékezni rá, még ha esetleg a kapcsolat el is romlik :)
Persze ez mind szuggesztív vélemény! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!