Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az normális ha valaki 16 év...

Az normális ha valaki 16 év alatt veszti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
van egy barátnőm (osztálytársam) aki az egyik évfolyamtársammal jár. és elvileg már szexelteks és 'szopott' is . Szerintem nem kéne ezeket a dolgokat ennyire elsietni. Ti mit gondoltok erről? 14/L
2013. jún. 4. 16:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez az ő dolguk. 14 év fölött bárkinek bárkivel bármit joga van csinálni. És ahogy egy előttem szóló mondta: a szülei neveljék a lányt, ne te.
2013. jún. 5. 09:42
 22/27 anonim válasza:
Nem normális.Egy 14 éves lány sem testileg sem lelkileg nem érett meg a szexre.Sajnos manapság ez a divat,az én osztálytársnőim is ilyenek.
2013. jún. 5. 16:12
 23/27 anonim ***** válasza:

piriiiiii végre megtaláltam a velem azonos gondolkodásút :D:D:D

Amúgy az hogy van, hogy a lányok előbb érnek de 16 évesen még nem érettek a szexre egyesek elmondása szerint? Amúgy meg ne okoskodjon már itt mindenki -.-"" rohadt okosak vagytok biztos, csak ne itt. Mindenkinek a saját élete/döntései/hibái és nem más dolga... senkire nem tartozik.

Amúgy kedves kérdező, ha ezzel az osztálytársad eldicsekedett akkor szégyen... aki ezt nem kezeli elég diszkréten, és nem a sajátjának gondolja ezt a dolgot az még alkalmatlan a szexre... meg úgy mindenre. De ettől még nem lesz más.. majd ha felnő rájön, hogy hibázott vagy nem, az ő dolga ne vele foglalkozz. amúgy meg gondolj bele, hogy ha lenne barátod akkor TE mit csinálnál.

2013. jún. 5. 17:28
 24/27 anonim ***** válasza:
amúgy még azt hozzá tenném ha nem lenne ilyen tapló a férfi társadalom akkor a tizenéves lányok is normálisabbak lennének... de ezt csak úgy zárójelbe
2013. jún. 5. 17:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem érnek hamarabb a lányok ez súlyos tévedés,ne a pasikra fogd,hogy szétteszik a lányuk a lábukat,ez két emberen múlik nem csak a fiúkon,talán ha normális értékrenddel,önbecsüléssel rendelkeznének a tinik,és rendesen nevelték volna őket nem szexelnének tojáshéjjal a fenenükön.Végülis saját életüket cseszik el az éretlen gyerekek amikor szexelnek.
2013. jún. 5. 18:55
 26/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hogy mondhatsz ekkora ostobaságot hogy nem érnek hamarabb a lányok? Olvass már el egy átkozott biológia könyvet, le van írva!

Te se vagy normális, az biztos.

Kérdező, igen, ilyen gondolkodású nőt szeretnék az életbe mint te :)

2013. jún. 6. 17:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Utolsó az,hogy hamarabb nő a mellük,vagy,valamiben lehet komolyabbak,mint a fiúk,még ugyanúgy érnek,nem a nemi érésről beszéltem,ne velem olvastass könyvet ,nem én kefélek éretlen gyerekként,úgyhogy azt sem tudom melyik lyuk mire való,a többiről ne is beszéljünk.

Teljesen mindegy,hogy egy 15 éves lány mennyivel érettebb egy 16 éves fiúnál, a szexszel kapcsolatban abszolút nem érettebb.Erre reagáltam,ha tudnál olvasni,hogy kikérte magát mi az,hogy egy 16 éves lány nem érett a szexre,mert igen több,mint 98%uk abszolút nem érett rá,lehet testileg sem,de lelkileg és agyilag biztos nem.

2013. jún. 6. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!