Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy veszti el egy fiú a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy veszti el egy fiú a szüzességét 23 éves kor fölött?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert ilyenkor már a szégyenérzet is eléggé közrejátszik, tudniillik, hogy idáig várt vele. Hogy lehet ezen túllépni és másokkal egyenértékűnek tekintenie magát az embernek?
2016. márc. 23. 12:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Hogy felnő fejben is és rájön, hogy ez baromira nem jelent semmit és szexel egy nagyot azzal, akit szeret.
2016. márc. 23. 13:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
úgy, hogy megdug egy csajt
2016. márc. 23. 13:03
 3/17 anonim ***** válasza:

Semmivel sem vagy kevesebb mint pl az aki 16 évesen már a 3. csaját dugja...

Inkább azon kell túlesni, hogy első alkalommal lehet fél perc alatt elsülsz, de ez sem ciki mivel még sosem voltál nővel. A lényeg ebben az esetben is az, hogy figyelmes legyél a partnereddel, elégítsd ki a vágyait,kényeztesd és nem lesz baj...

2016. márc. 23. 13:07
 4/17 anonim ***** válasza:
erre a kérdésre csak egy válasz van hogy bátrannn
2016. márc. 23. 13:10
 5/17 anonim ***** válasza:
12%

prostival !

de itt az a kérdés hogy miért szűz még egy fiú 23 fölött ? vagy akár 20 fölött ?

talán, csúnya ? - mindenkinek más jön be...

alacsony ?

kicsi a farka ?

mást nem tudok elképzelni

2016. márc. 23. 13:39
 6/17 A kérdező kommentje:

"talán, csúnya ? - mindenkinek más jön be...

alacsony ?

kicsi a farka ?

mást nem tudok elképzelni"

Rossz a képzelőerőd. Javaslom szépirodalmi művek olvasását.

Az ok egyébként az alacsony önbecsülés, ami különféle sérelmekből, késő testi érésből fakad. Egy olyan fiú, akit a lányok még 16 évesen is gyereknek kezelnek, nem fog nagy önbizalommal nekivágni. Azonkívül a szex eléggé tabutéma volt a családban. És nem mindenkinek olyan egyszerűek a vágyai, hogy "mell + pina". Ha valaki, teszem azt, a pisiszexre izgul (mondtam egy hülye példát), akkor azt devianciának fogja fel, és ha nincs egy értelmes, nyitott felnőtt, akivel ezt megbeszélje, akkor szégyenkezni fog és magába fojtja, ami eléggé megnehezíti később a párkeresést.

2016. márc. 23. 13:48
 7/17 anonim ***** válasza:

Jó kérdés és átérzem a problémát, de ha a barátnőd tényleg szeret, akkor nem fogja érdekelni.

Továbbá, sokan szeretik, ha a srác még szűz, mert nincs viszonyítási alapja, ezért ha nem sikerül azt a 100% os szexet adnia neked, te attól még jól fogod magad érezni, és ő sem stresszel, hogy elrontott valamit vagy hasonló...

Kitartást haver, és próbáld fejleszteni az önbizalmadon. És első szexre ne egy prostihoz menj, mert AZ már tényleg gáz

17F

2016. márc. 23. 13:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem pl bejönne, ha elvehetném egy fiú szüzességét. Előző barátom is 20 volt mikor elvesztette velem, és tök pozitív élményként emlékszem rá vissza. Mellesleg egész sok csajnak bejön ha elveheti egy fiú szüzességét, és egy bizonyos kor fölött ez már ritkaságnak számít....szóval :)))
2016. márc. 23. 14:00
 9/17 anonim ***** válasza:

"késő testi érésből fakad."

ezek szerint mégis az amire gondoltam...biztos alacsony, vékonyka voltál ez miatt csúfoltak a lányok, nem tekintettek potenciális jelöltnek, kisfiúnak néztek, ez meg gondolom bántott téged és ezek a dolgok benned maradtak. De ha késői, akkor biztos fejlődött a tested...és ugy se megy a csajozás ? akkor pszichológushoz kell menni.

Amúgy én is ilyen vagyok...csak nekem sosem fejlődött ki a testem...engem is értek sérelmek lányok felől és ez bennem maradt.

2016. márc. 23. 14:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy mint 23 éves kor alatt!
2016. máj. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!