Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex közben fantázia kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran csináljátok? Kiről és miről fantáziáltok szex közben? Előfordult már hogy lebuktatok? Hogyan? Ha étdekel én is leírom.22N2016. márc. 22. 22:13
11/16 A kérdező kommentje:
Eddig én is így vtam
2016. márc. 23. 02:14
12/16 anonim válasza:
Én a nejem kolléganőjére közben
13/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
Ezt én hishitű, megalkuvó dolognak tartom. Ha a szomszéd csavora vágysz miert nem vele dugsz? Vagy másfelől: ha mindig másról kell fantazialni hogy élvezd, akkor minek vagy a baratiddal? Lustasagbol?
15/16 anonim válasza:
Alex C: Majd rájössz, hogy a szex a kapcsolat alapja, de nem az tartja össze... Majd ha lesz egyszer barátnőd, de nem egy-két hétig-hónapig. Hanem tényleg....
16/16 anonim válasza:
Orális kényeztetés közben kivétel nélkül mindig lányokról fantáziálok. Két-három olyan lány van az ismeretségi körömben, akik visszatérő alanyai ezeknek a fantáziáknak.
25.bi.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!