Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán nem kíván valamiért a pasim vagy miért akarja hetente egyszer a szexet egy három hónapos kapcsolatban?
Sok pasinak bejövök, állítólag nagyon szép alakom van, mondjuk teszek is érte, párom már pocakos, kövérebb pasi, de engem nem zavar.
Viszont 3 hónapja vagyok vele, de csak heti egyszer akarja.
Mikor kérdezem csak annyit mond, hogy semmi baj velem, csak fáradt stb.
Lehet hogy csak ennyiszer akarja a szexet? De lehet tényleg nem kíván? Vagy netán a súlyfelesleg is közre játszódhat?
Elhagyni nem akarom, mert ilyen kedves, önzetlen, empatikus pasival életembe nem találkoztam, pedig már 28 éves vagyok
ennyit tud-akar
veled nincs gond szerintem
Vagy lehet tényleg fáradt ..
Azért attol még tüzbe tudod hozni.vagy baj van az agyával..
Ezt vajon mi innen honnan tudjuk? Hogy mi jár a pasid fejében?
Ha neki nem hiszed el amit mond, hogy fáradt, akkor nekünk vadidegeneknek miért hinnél el bármit is?
Semmi baj a heti eggyel, simán lehet, hogy csak ennyit kíván a libidója. A szexet nem kívánja nem téged.
Aztán persze, a súlyfelesleg mértékétől függően, az is lehet, hogy a felborult hormonháztartása miatt kisebb a libidója, vagy egyszerűen nincs olyan jó kondiban és nagyon fárasztónak találja a szexet, amihez nincs mindig energiája.
Lehet, hogy ő nem ebben éli meg a szerelmet, hanem abban, hogy hozzád bújik, és hosszan beszélgettek, vagy apró gesztusokat tesz. Mindenkinek más az étvágya szexuális téren. Az egyik előző válaszadónak is lehet igaza, lehet, hogy van valami olyan fétise, amit ha elárul, akkor nagyobb eséllyel hozod izgalomba. A fáradtság, a stressz, lelki okok, mind közrejátszhatnak abban, hogy kevésbé kívánja a szexet. A túlsúly olyan szempontból lehet gáz, hogy ha nem fogadja el magát olyannak, amilyen, frusztrált a testével kapcsolatban, akkor gátlásos lesz, és ez valóban vezethet kevesebb szexhez.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!