Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány akivel facebookon...

Van egy lány akivel facebookon beszélek egy ideje, de mostanába valamiért kétségeim vannak a telival kapcsolatban meg úgy mindennel, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Minden nap keres meg én is őt telefonon is jól eldumálunk meg minden, de legutóbb írtam neki, Majd személyesen felteszek egy kérdést amire már egy jó ideje nagyon kíváncsi vagyok. Ebből gondolom azt vetteki, hogy tobbet szeretnék mint barátság, hol ott nem mert mondtam is neki, hogy mást akaraok majd kérdezni. Szerintetek e miatt lett másabb velem ? Vagy csak én komplikálom már túl a dolgot ?

Mert tegnap mondta 1 kor tudunk beszélni telefonon erre valami baromságot irt. Meg nemrég írtam neki fent van de látta is, de nem ir vissza. Akkor ezek után inkább hagyjam a fenébe ? Mert a talit beszeltük volna meg, de úgy érzem nem lesz belőle semmi :(. Vagy ne írjak rá várjam meg még ő keres újra ?

2014. dec. 18. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jól sejted. Hagyd, aztán ha mégis akar tőled valamit, majd ő keres!
2014. dec. 18. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg azzal rontottam el hogy Majd személyesen felteszek egy kérdést amire már egy jó ideje nagyon kíváncsi vagyok és ezzel azt gondolta hogy tobbet szeretnék mint barátság ?
2014. dec. 18. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem várj..lehet csak valami miatt nem tud írni..Nálam is volt már ilyen,hogy gyors elolvastam,mentem a dolgomra,és később írtam vissza..

Ha akar valamit keresni fog :)

2014. dec. 18. 17:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt értem csak félek, hogy innentől kezdve vége mindennek. Nagyon érdekel a lány:)
2014. dec. 18. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!