Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány túlságosan "feledé...

Ha egy lány túlságosan "feledékeny", kapcsolatban is az marad?

Figyelt kérdés

van egy lány, olyan kis aranyos, de szeleburdi, sajnos nagyon feledékeny, ami már kezd rosszul esni. Talán összejövünk, de nem tudom, javul e a helyzet.

Mások is mondták, hogy gondok vannak a hosszútávú memóriájával. Megbeszéltünk egyszer egy találkozót, oké, erre kerek szemekkel: "te most rám vársz?" - aztán persze megvan, igen.

Máskor meg nézi a telefonját, mondja: "te hivtál?" - nincs is meg a számunk egymásnak...

jó, oké, akkor napi 12 órákat is dolgozott, és más dolga is volt - de ezt nagyon meg akarom majd vele beszélni, ha eljutunk odáig.

2014. nov. 11. 00:22
 1/6 anonim válasza:
Szerintem ő teljesen normális! Talán azért szétszórt, mert romokban van a kis élete. Lehet hogy kikészíti a munkája, vagy állandó pörgésben van! Szerintem egy komoly párkapcsolat helyre pofozná! :) Drukkolok!
2014. nov. 11. 00:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is normális.

Ha nem tudod milyen az élete akkor nem tudhatod miken megy át minden nap szóval ne ítélj hogy ne itélhessenek el.

Nem védésként de anno amikor a szüleim váltak én is kivoltam teljesen.

2014. nov. 11. 00:30
 3/6 A kérdező kommentje:
:( volt más is... pedig vidám, csak sokat dolgozik... nem mertem leirni, de volt olyanis, hogy megbeszéltük, hogy megyünk egy szórakozóhelyről, aztán rólam megfeledkezve, mással sétált ki... nem mondta volna, hogy mással megyek bocsi neeeem
2014. nov. 11. 00:31
 4/6 A kérdező kommentje:

jó, én kinosan igazságos vagyok, mert én tényleg megtartom minden igéretemet, nem felejtek el dolgokat.

de ha valaki érdekel (egy nő) akkor lefutom a maratont is fél lábbal - és nagyon rosszul esett a legutóbbi :(

2014. nov. 11. 00:32
 5/6 anonim válasza:
Ezek szerint te is olyan vagy, mint én. 4 évig futottam "fél lábbal" utána.... És semmi. Hagyd őt, amíg nem szeretsz te is úgy bele, mint én :( 20F
2014. nov. 11. 02:36
 6/6 anonim válasza:
Első vagyok! Az már komoly, ha mással lépett le. Ezt mondtad neki?
2014. nov. 12. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!