Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex közben fantázia kapcsolatban?
Tessék? Életemben nem gondoltam még arra akivel éppen szexelek. vele szexelek, mindig van egy karakter egy színész, énekes.
N
Igen az elso kapcsolatomban folyamatosan.. És azért mert nem jött be egyáltalán külsőre az akkori barátom, csak én naív ugy voltam vele a személyisége elég ahhoz hogy jol érezzem magam.. De még a szex sem volt jo sajnos az én részemről..
Sose buktam le ? Ebbe hogy lehet lebukni egyáltalán? Más nevét kiabálod miközben dugtok? Én sose hívom nevén a barátomat az akkorit se se a mostanit:D Elég lehozo
Most épp van egy tanítványom, akit csak így tudok megdugni... Tehát ha közben rágondolok, amíg a csajommal toljuk az ipart. ;)
A volt nejemmel meg mostani csajomra gondoltam, pedig akkor még nem is volt és nem is alakult semmi köztünk. Ahhoz kellett 3 év egyedüllét e közben 4 kaland.
38F
S.O.S! Ehhez a kérdésemhez írtál privit és elvesztetteek pedig sokat beszélgettünk. Már egy órája kereslek. Írj nekem kérlek. Nem tudlak megtalálni!!!
Hiányzool:D hihi
Akkor velem van a hiba?
Èn mindig arra gondolok akivel szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!