Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Adtok ötletet arra, hogy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adtok ötletet arra, hogy hogy kínozzam magam enyhén itthon? :D 18/L

Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 18:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat de még várom őket :P

"Miért akarod magad kínozni??" -> nem tudom de szeretném megismerni magam annyira pszichológiailag hogy erre rájöjjek

"Az orgazmus megvonás jó kis játék a hozzád hasonlóknak, a gond csak az, hogy ahhoz partner is kell." - volt egy netes dom-om és volt hogy "ez volt a feladat". tetszett de hihetetlen rossz volt majdnem sírtam xD ráadásul közben izgatott, olyanokat írt hogy nyalná ki a puncim :D

"Figyelembe vettem a kategóriát. Vannak, akik arra izgulnak ha szenvednek stb..." -> inkább a többiekre céloztam a kategóriával kapcsolatban :D

2016. márc. 22. 18:33
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
A makroökonómiánál azért tudnék mondani durvábbakat is: számvitel, statisztika, római jog... Minimum szigorlati szinten persze. ;)
2016. márc. 22. 18:36
 13/24 A kérdező kommentje:
ha már nem veszed komolyan az értelmes kérdésemet, legalább poénosabb komival próbálkozz :D
2016. márc. 22. 18:38
 14/24 A kérdező kommentje:
bár látok benne fantáziát. meg kell tanulnom ezeket ha pedig nem tudom felmondani akkor bünti :D
2016. márc. 22. 18:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Ujjazd meg a feneked...
2016. márc. 22. 18:47
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha izgat a kötözés, kösd magad gúzsba: [link]

Korlátozd az érzékszerveidet, szembekötés, füldugó. Szájpecek, gagball.

Hideg zuhany, ameddig csak bírod. Légzés kontroll a kádban, víz alatt.

2016. márc. 22. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha neked ez okoz oromet kinozd magad... :) mondjuk szurkald a puncid valamivel de ne tul erosen. Vagy tegyel csipeszt a mellbimboidra. Csapkodd magad csalannal... :) 42/f
2016. márc. 22. 19:01
 18/24 anonim ***** válasza:
Masztizz szép lassan és közvetlenül elélvezés elött tegyél egy kevés csipös paprikát a csiklodra.
2016. márc. 22. 19:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Persze. Nézd vissza a tavalyi forma1 részeit.
2016. márc. 22. 19:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Milyen jellegű kínzásokra gondolsz?

Van pár ötletem, ha írsz privátot akkor leírhatom őket, már ha bővebben kifejted mik érdekelnek.

24F

2016. márc. 22. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!