Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nővérem fiókjában találtam egy gumióvszert. Már évek óta emlékszek, hogy ott van, de ő már nem lakik itthon, nem is tud róla már valószínűleg. Ha elcsenném, és kipróbálnám, csak a felhelyezést itthon, lehetne valami bajom tőle, ha már lejárt?
Megnéztem, 2006-os kiadású. Durex. Szerintem azt már semmi értelmes dologra nem lehetne felhasználni xD
Csak úgy felhelyezni sem túl régi?
A gumi óvszer lejárati ideje azt jelenti, hogy azon túl a gyártó nem vállal felelősséget a gumi biztonságáért. Az anyag természetes kifáradása miatt az elszakadhat, de ez nem élelmiszer, hogy ha megromlik, akkor fertőzést okoz.
Biztos, hogy 21 éves vagy?
Szóval, hogyan kellene, hogy ne legyen az elejében levegő, viszont a fityma hátul legyen? Egyébként dugás közben, szerintem járna le fel a gumi a fitymával együtt kb. Vagy hogy lehet ezt normálisan?
Egyébként ez után feltöltöttem vízzel, meg próbálgattam mit bír. Hát most elég rövid körmöm van, de nem tudtam kikezdeni. Feltöltöttem vízzel, aztán azt is alig lehetett volna kidurrasztani, hogy nyomom. Úgyhogy ennyit a 10 éves óvszerről... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!