Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtok ötletet arra, hogy hogy kínozzam magam enyhén itthon? :D 18/L
Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 18:13
1/24 anonim válasza:
szikepengével felvágod a tenyered, és behinted sóval.
2/24 anonim válasza:
Önts ki egy tálba vizet, és rakd bele a fejed egy percre.
3/24 Eric Griffin válasza:
Kezd el nézni a Barátok köztöt a legelső résztől
4/24 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy csinálja ezt veled: [link]
5/24 A kérdező kommentje:
Eddig a második a legjobb.:D csak szerintem válaszadásnál érdemes figyelembe venni a kategóriát.
2016. márc. 22. 18:17
8/24 anonim válasza:
Az orgazmus megvonás jó kis játék a hozzád hasonlóknak, a gond csak az, hogy ahhoz partner is kell.
9/24 anonim válasza:
Figyelembe vettem a kategóriát. Vannak, akik arra izgulnak ha szenvednek, őket nevezik mazochistának. Nem tudom, hogy te az vagy-e, avagy sem, de adtam egy tippet ez hátha jó lesz. Enyhe, mert -- ha csak nem fulladsz meg :D -- nem lesz semmilyen sebet, károsodásod. Még arra gondoltam, hogy rakj egy csipeszt oda, mondjuk az lehet már elég fájdalmas lenne, én mondjuk nem igen próbálnám ki.
#6 Hát nem mindenkinek van cirka 140 dolcsija ilyesmire.:D
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!