Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a partnerekkel volt idaig baj, vagy tenyleg "tul nagy"?
Figyelt kérdés
22/6os meretem van, es idaig akarhany csajjal voltam, a legtobb pozban fajt nekik..pedig figyeltunk az elojatekra is es elveztek ettol fuggetlenul, de tobbszor szoltak, hogy faj..
20/f
Leginkabb lanyok valaszat varnam es elkerulven az okosokat..inkabb priviben, ha belefer..koszonom elore is :)
2016. márc. 21. 18:04
1/9 anonim válasza:
igen ez nagy
és nem a lányok a hibásak
2/9 anonim válasza:
Hát ez elég nagy! Nekem már a 15 bőven elég.
A nagy farokkal nehéz kezdeni valamit. Egyszer volt egy pasim akinek 23 cm volt. Eléggé fájt. Meg orálisan kényeztetni is nehezen tudtam. Szóval kezelni nehezebb de nézni mondjuk izgatóbb
3/9 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nagy, hanem hogy valszeg tövig be akarod tolni. Meg kell találni azt a hosszt amivel jatszadozhatsz. Vagy keresel egy magas csajt, neki feltehetőleg pár centivel tovább be fogod tudni dugni, de ez csak egy feltételezés. Szerintem logikus.
4/9 anonim válasza:
Számomra is nagy lenne! Nekem bőven elég az átlagos méret, ami kb 15 cm. Még azzal is lehet fájdalmat okozni.
27N
6/9 Noblesse Oblige válasza:
A nagy farokkal óvatosan kell bánni, mert mint tapasztaltad könnyű fájdalmat okozni vele.
8/9 anonim válasza:
Nekem tetszene egy ekkora meret:$ csak nem ferne belem mert eleg szuk vagyok :/
9/9 anonim válasza:
Bizony! Az a lényeg, hogy ne próbáld tövig benyomni! Válasszatok olyan pózt, ahol nehezebb a lányhoz odaférni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!