Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a partnerekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a partnerekkel volt idaig baj, vagy tenyleg "tul nagy"?

Figyelt kérdés

22/6os meretem van, es idaig akarhany csajjal voltam, a legtobb pozban fajt nekik..pedig figyeltunk az elojatekra is es elveztek ettol fuggetlenul, de tobbszor szoltak, hogy faj..

20/f

Leginkabb lanyok valaszat varnam es elkerulven az okosokat..inkabb priviben, ha belefer..koszonom elore is :)

2016. márc. 21. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:

igen ez nagy

és nem a lányok a hibásak

2016. márc. 21. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát ez elég nagy! Nekem már a 15 bőven elég.

A nagy farokkal nehéz kezdeni valamit. Egyszer volt egy pasim akinek 23 cm volt. Eléggé fájt. Meg orálisan kényeztetni is nehezen tudtam. Szóval kezelni nehezebb de nézni mondjuk izgatóbb

2016. márc. 21. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a baj, hogy nagy, hanem hogy valszeg tövig be akarod tolni. Meg kell találni azt a hosszt amivel jatszadozhatsz. Vagy keresel egy magas csajt, neki feltehetőleg pár centivel tovább be fogod tudni dugni, de ez csak egy feltételezés. Szerintem logikus.
2016. márc. 21. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Számomra is nagy lenne! Nekem bőven elég az átlagos méret, ami kb 15 cm. Még azzal is lehet fájdalmat okozni.

27N

2016. márc. 21. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 30/8.
2016. márc. 21. 19:00
 6/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
A nagy farokkal óvatosan kell bánni, mert mint tapasztaltad könnyű fájdalmat okozni vele.
2016. márc. 21. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
30/8? Na ne viccelj.
2016. márc. 21. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene egy ekkora meret:$ csak nem ferne belem mert eleg szuk vagyok :/
2016. márc. 21. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Bizony! Az a lényeg, hogy ne próbáld tövig benyomni! Válasszatok olyan pózt, ahol nehezebb a lányhoz odaférni!
2016. márc. 22. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!